Neler Yeni

1500 1800 arası Bluetooth kulaklık

Praks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Aybars Cüneytoğlu
dışarıdaki sesi kesip güzel bir müzik dinleme deneyimi yaşatacak bir kulaklık arıyorum daha önce sony wh c500 kullandım düşündüğüm modeller

1)Anker q30
2)Logitech g435
3)Steelseries Arctis usb

hangisini almalıyım ya da başka önerileriniz var mı sebepleriyle beraber beşirtirseniz sevinirim

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Q30 sipariş ettim dün acelen yoksa salıya kadar beklersen inceleme yayınlarım.

serwintes

80+ Gold
dışarıdaki sesi kesip güzel bir müzik dinleme deneyimi yaşatacak bir kulaklık arıyorum daha önce sony wh c500 kullandım düşündüğüm modeller

1)Anker q30
2)Logitech g435
3)Steelseries Arctis usb

hangisini almalıyım ya da başka önerileriniz var mı sebepleriyle beraber beşirtirseniz sevinirim
liberty air 2 pro kullanıyorum çok güzel kulak üstü de q10 kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu an indirimde 1800tl amazon

+ları
-anc
-şeffaf mod
-weat detection
-ldac desteği
-tasarımı çok premium
-kablosuz şarj destekliyor
eksileri
-son sese çektiğime dair bi titreşim veya ses yapmıyor son ses yapıp yapmadığımı anlamıyorum kafam karışıyordu ona da çözüm olarak kulaklığın sesini fulledim telefondan ayarlıyorum
şu ana kadar başka bir eksi göremedim
-diğer eksi şu olabilir q10 da çift cihaz desteği vardı aynı anda 2 yere bağlanabiliyordum bu çok işime yarıyordu
bunda yok

Praks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Aybars Cüneytoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
liberty air 2 pro kullanıyorum çok güzel kulak üstü de q10 kullanıyorum

şu an indirimde 1800tl amazon

+ları
-anc
-şeffaf mod
-weat detection
-ldac desteği
-tasarımı çok premium
-kablosuz şarj destekliyor
eksileri
-son sese çektiğime dair bi titreşim veya ses yapmıyor son ses yapıp yapmadığımı anlamıyorum kafam karışıyordu ona da çözüm olarak kulaklığın sesini fulledim telefondan ayarlıyorum
şu ana kadar başka bir eksi göremedim
-diğer eksi şu olabilir q10 da çift cihaz desteği vardı aynı anda 2 yere bağlanabiliyordum bu çok işime yarıyordu
bunda yok
kulakiçi kulaklıklara pek sıcak bakamıyorum özellikle silikonla pek rahat edemediğimden q30la neredeyse aynı fiyat sizce hangisini tercih etmeliyim?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
q30 al geç üzmez.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq

1)Anker q30
2)Logitech g435
3)Steelseries Arctis usb

Anker kulaklıkarı öneririm konfor+ses kalitesi+sarj süresi+dayanıklılık+kalite hepsi bu cihazlarda mevcut ben soundcore life q10 kullanıyorum pedleri iğneye takılmıştı yırtmıştım yanlışlıkla 1 hafta içinde 2 paket yeni ped gönderdiler.

Praks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Aybars Cüneytoğlu
Anker kulaklıkarı öneririm konfor+ses kalitesi+sarj süresi+dayanıklılık+kalite hepsi bu cihazlarda mevcut ben soundcore life q10 kullanıyorum pedleri iğneye takılmıştı yırtmıştım yanlışlıkla 1 hafta içinde 2 paket yeni ped gönderdiler.
bir kaç saat önce sipariş verdim yarın sabah geliyor umarım beklentilerimi karşılar teşekkür ederim

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
bir kaç saat önce sipariş verdim yarın sabah geliyor umarım beklentilerimi karşılar teşekkür ederim
Dostum ben genelde sporda kullanıyorum çok fazla yere düşürdüm kendimde sinirlenince yere attoğım oldu ve hiçbir sıkıntısı yok şuanda kozmetik olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,717
Üyeler
164,554
Son üye
rosuna
Top Bottom