Adriatique
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Mekanik, çalışma prensibi farklı.bu klavye mekanik değil sanırım
Mekanik, çalışma prensibi farklı.bu klavye mekanik değil sanırım
Yazdım zaten alınmaz. Optik mekanik fiyatları cazip geliyor millete ama alınmaz.Optik mekanik.
''Mekanik değil optik'' demek optik mekanik klavyenin mekanik olmadığını savunmak demek. Aynı şeyi yazmadınız. Yada ben sizi yanlış anladım.Yazdım zaten alınmaz. Optik mekanik fiyatları cazip geliyor millete ama alınmaz.
bazı mekanik klavyelerde hatta büyük çoğunluğunda bazı harfler yok ü falan neden yok ve yani ü harfini ne bilim i ş harflerini nasıl kullanıcaz ?Yazdım zaten alınmaz. Optik mekanik fiyatları cazip geliyor millete ama alınmaz.
Yazdım zaten alınmaz. Optik mekanik fiyatları cazip geliyor millete ama alınmaz.
yurtdışında üretildiği için klavyelere türkçe harfleri koymaya zahmet etmiyo çoğu firma. normal yerine bas windowsun türkçeyse otomatik türkçe algılarbazı mekanik klavyelerde hatta büyük çoğunluğunda bazı harfler yok ü falan neden yok ve yani ü harfini ne bilim i ş harflerini nasıl kullanıcaz ?
Ya hocam kısaltarak söyledim neyse boşver''Mekanik değil optik'' demek optik mekanik klavyenin mekanik olmadığını savunmak demek. Aynı şeyi yazmadınız. Yada ben sizi yanlış anladım.
tuş takımı türkçe üretilmediği için türkçede olan ingilizcede olmayan harfler yok "i,ü,ğ,ç" gibi bunlar yerine çeşitli noktalama işaretleri var windows ayarlarından türkçe q klavye seçersen -ki şuanda da bu seçilidir- noktalama işaretli harfler yerine klavyede gözükmeyen türkçe harfleri kullanabilirsinbazı mekanik klavyelerde hatta büyük çoğunluğunda bazı harfler yok ü falan neden yok ve yani ü harfini ne bilim i ş harflerini nasıl kullanıcaz ?
O alınmaz hocam 200 TL ekleyip https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.59 optik mekanik değil. Daha kalitelidir asus.bazı mekanik klavyelerde hatta büyük çoğunluğunda bazı harfler yok ü falan neden yok ve yani ü harfini ne bilim i ş harflerini nasıl kullanıcaz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sence bu nasıl ? fiyatı da bana uygun geldi ama değer mi ?
değmez knk gamakaydan iyisi yok bu bütçedebazı mekanik klavyelerde hatta büyük çoğunluğunda bazı harfler yok ü falan neden yok ve yani ü harfini ne bilim i ş harflerini nasıl kullanıcaz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sence bu nasıl ? fiyatı da bana uygun geldi ama değer mi ?