Öneri 1500-2000 dolar laptop önerisi

mszeyrek

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,665
Yurtdışından alınacak o yüzden laptop olacak ve en az 2070 süper düşünmek istiyorum. 3 haftaya kadar alınır sanırım belki 2 hafta öyle bir şey işte şunu düşündüm ben.

Amazon üzerinden fiyat ile öneri yapabilirsiniz. Forumda aktif olmamamın sebebi de eski PC nin Allah'a kavuşması. Telefondan konu açıyorum şu an açıkçası forum telefonda tatmin etmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@crazyreign gerçi şimdi mod etiketlemis oldum.

konu dışı ama 300 hz ekran 1 700 dolar mı
Yurtdışından alınacak o yüzden laptop olacak ve en az 2070 süper düşünmek istiyorum. 3 haftaya kadar alınır sanırım belki 2 hafta öyle bir şey işte şunu düşündüm ben.

Amazon üzerinden fiyat ile öneri yapabilirsiniz. Forumda aktif olmamamın sebebi de eski PC nin Allah'a kavuşması. Telefondan konu açıyorum şu an açıkçası forum telefonda tatmin etmiyor.

dolar 1 lira olsa bundan 5-6 tane alırdım eve stok niyetine :D
=/

konu dışı ama 300 hz ekran 1 700 dolar mı
Bu fiyatta laptoplar ya çözünürlük odaklı oluyor ya Hz.

Allah'tan 2 laptop baktık hızlısin Google neyse şimdi 5 gün her yerde laptop reklamı görürüm.

Ekler

• IMG_20201020_194542.jpg
    IMG_20201020_194542.jpg
    239.5 KB · Hit: 47
Bu fiyatta laptoplar ya çözünürlük odaklı oluyor ya Hz.

Allah'tan 2 laptop baktık hızlısin Google neyse şimdi 5 gün her yerde laptop reklamı görürüm.
nutkum tutuldu o paraya

Bilgisayar 13k hemde getirirken birde 3k daha artıyor . Bazen böyle bir bilgisayarı kullanmayı hayal etme lüksüm bile yok gibi geliyor o dereceye geldi artık :c

Bilgisayar 13k hemde getirirken birde 3k daha artıyor . Bazen böyle bir bilgisayarı kullanmayı hayal etme lüksüm bile yok gibi geliyor o dereceye geldi artık :c
Orada is yapılıyor orada kazanılıyor yani burda 2400e falan aldığını düşün kullanılmış süsü verilip çantada getirilecek kutuda değil.

Kimse laptop artı ve eksilerini söylemedi.

Geri