1500-2000TL 7.1 Kulaklık Önerisi

Microsoft

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,217
Bütçe
1750
1 Sene civarı Razer blackshark V2X modelini kullanıyorum memnundum , tek sorunu ne dinlesem/izlesem mikrofons gidiyordu. Geçenlerde benim kedi kablolarını yedi. Bu bütçe civarı yeni bir kulaklık arıyorum. Sadece Valorant oynuyorum. Duruma göre bütçeyi yükseltebilirim. Tekrar Blackshark istediğimi sanmıyorum.

1 Sene civarı Razer blackshark V2X modelini kullanıyorum memnundum , tek sorunu ne dinlesem/izlesem mikrofons gidiyordu. Geçenlerde benim kedi kablolarını yedi. Bu bütçe civarı yeni bir kulaklık arıyorum. Sadece Valorant oynuyorum. Duruma göre bütçeyi yükseltebilirim. Tekrar Blackshark istediğimi sanmıyorum.
Bu konudaki Cloud 3'ü alabiliyorsan al direk çünkü bedava. İkinci el felan diyor ama kötü durumdaysa iade edersin.

Bu konudaki Cloud 3'ü alabiliyorsan al direk çünkü bedava. İkinci el felan diyor ama kötü durumdaysa iade edersin.

o arkadaş tek stoğu almış galiba fiyat hala 3500TL okadar çıkıcağımı zannetmiyorum

kasım indirimlerini bekle cloud 3 falan düşebilir.

kasım indirimlerini bekle cloud 3 falan düşebilir.
Mantılı ama 1 ay oyun oynamamak beni sıkıyor ayrıca sadece oyunda oynamiyorum şuanda bir şey lazım bana. 2. Elemi yönelsem acaba?

Mantılı ama 1 ay oyun oynamamak beni sıkıyor ayrıca sadece oyunda oynamiyorum şuanda bir şey lazım bana. 2. Elemi yönelsem acaba?
Bu bütçelere ya Blackshark V2X var ya da Cloud Stinger 2 Core. Stinger 2 Core nasıl kulaklık bilmem ama bilenler varsa ona göre önersin sana.

yani evet 2.el ama duruma göre değişiyor bu kullanılmış yeni gibi olarak geçiyor yani en temizi listeyi ekledim aşağıya foto bak anlarsın ama ikinci el olmasına rağmen normal fiyatının yarısı kadar düşüyor nerdeyse

Ekler

• 1000053260.webp
    1000053260.webp
    182.1 KB · Hit: 7
Geri