1500 - 2000TL Gamepad önerisi.

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,608
Birkaç hikayeli oyun ve forza, ets gibi araba oyunları için gamepad arıyorum. Gamepadlardan çok anlamam pc için kullanacağım ve forza oynarken gazı ayarlayabildiğimiz cinsten bir şey arıyorum. Ve varsa tek kullanımlık olmasın birkaç yıl beni götürsün.

PXN P5 8K. Uzun ömürlü olsun diyorsanız.

Sadece 8k mı çalışıyor
Hayır isterseniz 1K'da da çalışıyor :D Mobil uygulaması var oradan polling rate'i istediğiniz şekilde ayarlabiliyorsunuz. Kardeşim 10-15 gündür kullanıyor çok memnun. Ben de test ettim gerçekten f/p bir gamepad. Stick kalitesi çok iyi. Dongle'la dahi 7600 hz civarı verebiliyor. Bu fiyat bandındaki gamepadlerde olabilecek tetiklerinde sürtünme, yay sesi, sallayınca içinden plastik sesi gelmesi vs yok.

Hayır isterseniz 1K'da da çalışıyor :D Mobil uygulaması var oradan polling rate'i istediğiniz şekilde ayarlabiliyorsunuz. Kardeşim 10-15 gündür kullanıyor çok memnun. Ben de test ettim gerçekten f/p bir gamepad. Stick kalitesi çok iyi. Dongle'la dahi 7600 hz civarı verebiliyor. Bu fiyat bandındaki gamepadlerde olabilecek tetiklerinde sürtünme, yay sesi, sallayınca içinden plastik sesi gelmesi vs yok.
Başka alternatifler nelerdir Thunderobotlar nasıldır

Başka alternatifler nelerdir Thunderobotlar nasıldır
Thunderobot'un yalnızca G80 TS modeli PXN'den üstün diğerleri altında. 2K'nın altında bir şey almak istiyorsanız G30S TE modeli alınabilir. Ama P5 2.100-2.300 TL civarına bulunabiliyor bence o fiyatlara en iyisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,554
Üyeler
189,108
Son üye
ısaac.06
Geri