1500-2000TL Moniter oneri

Al geç
Açıklama yazmamışım yazıyım.
IPS panel 144 hz 1 ms zaten.
HDR 10 destekli ve pivot.
165 Hz alacağım diye pivottan ben vazgeçmem kendi kafa açıma göre boyuma göre ayarlayıp daha rahat bir pozisyonda oynamak çok fark ettirmeyen 165 hz tazeleme hızından daha önemli geliyor.

Son düzenleme:
neden kızgın atıyorsun? :D Fİkrimi söyledim. Büyük ve kavisli bir monitör isteyen alabilir. İstemeyen almaz yanlış olan ne? :D
forumda önerilerini beğenmiyorum ve kart ucuzlamasını stok bekle diyorsun sonra yine artacak hep diyorsunuz daha da arttı. Abdullah abi bile dedi Ucuzlamasını beklemeyin hemen alın kartları dedi.

forumda önerilerini beğenmiyorum ve kart ucuzlamasını stok bekle diyorsun sonra yine artacak hep diyorsunuz daha da arttı. Abdullah abi bile dedi Ucuzlamasını beklemeyin hemen alın kartları dedi.
Nerden alacaz kart :D bende ekran kartı arıyorum varsa at bende aliyim.

Niye ben buldum kart
link at reis ozaman bakalım :) bende 2060 süper msi g x veya 2070 trio falan arıyorum bulamadım. Şuanda herkes kart bulabiliyor mu hazır sistem dışında ? tabiiki önermem. ne diyim git 1660 ti veya süepere 6-7bin para mı ver deyim benim vicdanım el vermez çünkü hak etmiyor parasını. Yorumlarımı beğenmek zorunda değilsin :) engelleyip geçebilirsin beni.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link at reis ozaman bakalım :) bende 2060 süper msi g x veya 2070 trio falan arıyorum bulamadım. Şuanda herkes kart bulabiliyor mu hazır sistem dışında ? tabiiki önermem. ne diyim git 1660 ti veya süepere 6-7bin para mı ver deyim benim vicdanım el vermez çünkü hak etmiyor parasını. Yorumlarımı beğenmek zorunda değilsin :) engelleyip geçebilirsin beni.
ben bütün tavsiye konularına kendim alacakmış gibi yorum yapıyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bütün tavsiye konularına kendim alacakmış gibi yorum yapıyorum.
Ben 3070 dizdim.
2000 serisi daha üretmezler bence daha çünkü 3050 ve ti da gelir

Ben 3070 dizdim.
2000 serisi daha üretmezler bence daha çünkü 3050 ve ti da gelir
Üretirler, üretmeseler dahi onun denginde kartlar illaki çıkar. 2070 değil de onun müdavimi bir kart çıkar. Ama şuanda ekran kartı alınmaz. Herkeste 3070 alacak para yok. Millet o paraya sistem dizer :D

Geri