Aslanofnight
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Mouse önerilerinizi bekliyorum bütçem bu kablolu kablosuz farketmez
Girsin sarı siteden APEX bile bulur o paraya ben kapalı kutu APEX aldım sarı siteden 1600eTemudan falan almam diyorsan furylevel z1 var
hocam kablosuz alıcam bende ne önerirsiniz bütçe 2kTemudan falan almam diyorsan furylevel z1 var
![]()
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
Tutuş olarak hangisini tercih ediyorsunuzhocam kablosuz alıcam bende ne önerirsiniz bütçe 2k
Hocam alınır dimi buTemudan falan almam diyorsan furylevel z1 var
![]()
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
üstüne biraz daha ekleyip akkoyu alın %15 ve 300tl iade ile 1650 civarına geliyor hem kablolu hem kablosuzda 8khz özelliği vs. varHocam alınır dimi bu
Tamamdır teşekkürlerüstüne biraz daha ekleyip akkoyu alın %15 ve 300tl iade ile 1650 civarına geliyor hem kablolu hem kablosuzda 8khz özelliği vs. var
büyük olsun yani hocam onu kastediyorsanız tutuş olarakTutuş olarak hangisini tercih ediyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyzico ilk sipariş 300tl ile buna bakabilirsiniz %15 geçerli değil demişlerdi
![]()
VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bunun hakkında pek fikrim yok ama güzele benziyor %15 + 300tl ile uyguna geliyor
![]()
AKKO AG ONE 8K Hz The King’s Avatar – Ye Xiu Kablosuz Gaming Mouse
AG ONE, olağanüstü hassasiyet ve yanıt verebilirlik için 26.000 DPI ve 650 IPS’ye kadar sağlayan yüksek performanslı PAW3395 sensör ile donatılmıştır.www.gaming.gen.tr
o dahamı iyi hocam link varmıüstüne biraz daha ekleyip akkoyu alın %15 ve 300tl iade ile 1650 civarına geliyor hem kablolu hem kablosuzda 8khz özelliği vs. var
Linkini atmıştım görmediniz galibabüyük olsun yani hocam onu kastediyorsanız tutuş olarak
o dahamı iyi hocam link varmı
hocam bu dahamı iyi furylevel e göreLinkini atmıştım görmediniz galiba
evethocam bu dahamı iyi furylevel e göre
Hocam %15 i gördümde 300 TL iade nasıl oluyorüstüne biraz daha ekleyip akkoyu alın %15 ve 300tl iade ile 1650 civarına geliyor hem kablolu hem kablosuzda 8khz özelliği vs. var