Redragon K617Sorum başlıktaki gibi şuan plastik ve membran klavyem var o yüzden yeni alacağım çok kaliteli olmasına gerek yok çok kalitesinde olmasın 1500 TL ye red switch klavye önerinizi salın gitsin.
Sizce bu üçünden biri mi yoksa sizin önerdiklerinizmiRedragon K617
MSI Forge GK310
Redragon sağlam malzemeden yapılıyormuş fakat ses açma kısayolu yok ve tasarım olarak havit daha şık duruyor. Ayrıca redragonda bazı tuşlarda yay sesi geliyormuş. Fakat haviti de kötüleyenler var ama sebebini bilmiyorum çok kararsız kaldımYani bütçene bağlı
Havit daha iyi ama k617 f/p. İnceleme videolarını izleyebilirsin. Sesleri kısayolları vs belirleyici olacaktır
O fiyatlara bırak da yay sesi gelsin o kadar takılma bence. Ajazz ak680 - Ajazz ak870mc falan da bakabilirsin bende 680 var memnunum. İstersen TEMU da gözüne çarpan klavye varsa at bana özelden eğer getirebiliyorsak ucuza getiririzRedragon sağlam malzemeden yapılıyormuş fakat ses açma kısayolu yok ve tasarım olarak havit daha şık duruyor. Ayrıca redragonda bazı tuşlarda yay sesi geliyormuş. Fakat haviti de kötüleyenler var ama sebebini bilmiyorum çok kararsız kaldım
Temudan hiç klavye bakmadım güzel var mı oradaO fiyatlara bırak da yay sesi gelsin o kadar takılma bence. Ajazz ak680 - Ajazz ak870mc falan da bakabilirsin bende 680 var memnunum. İstersen TEMU da gözüne çarpan klavye varsa at bana özelden eğer getirebiliyorsak ucuza getiririz
Güzel modeller var bir bak benceTemudan hiç klavye bakmadım güzel var mı orada