Hepsi için mi bu bütçeArkadaslar genellikle oyun oynayacağım ve sesli sohbet yapacagim. Bunun için 1500tl bandinda en iyi alabileceğim kulaklik,mouse,klavye ve mouse ped onerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Hepsi dahil 1500tl mi?Arkadaslar genellikle oyun oynayacağım ve sesli sohbet yapacagim. Bunun için 1500tl bandinda en iyi alabileceğim kulaklik,mouse,klavye ve mouse ped onerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
hepsi olurda kaliteleli ekipmanlar olmaz pekEvet. Olursa tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet. Olursa yani.
Logitech g203, Gamepower Mei Klavyeye 550 TL kalıyor.
Elimde gang gk-06 klavye var aslinda is gorurmu bilemiyorum.mouse pad
Elin küçükse;
Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.667,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comElin büyükse;AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile AGM700 ITOPYA'dawww.itopya.com
alternatif öneri;Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
klavye;HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.190,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulaklık;Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
A4Tech Bloody G580 Kablolu 7.1 Surround Siyah RGB Gaming Kulaklik | ITOPYA
A4Tech Bloody G580 Kablolu 7.1 Surround Siyah RGB Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile G580 7.1 USB BLACK ITOPYA'dawww.itopya.com
mouse önerisinde hyperx hasteyede çıkabilirsin. Gamepower mei'nin mikrofonu gerçekten kalitelidir.Bu suan indirimde eger ayni ise, mouse ta 400 TL. Toplam 800 kusur yapar.GamePower Mei RGB 7.1 Oyuncu Kulaklık
GamePower Mei RGB 7.1 Oyuncu Kulaklık gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla Kulaklık çeşitleri gencergaming sayfasında!www.gencergaming.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elimde gang gk-06 klavye var aslinda is gorurmu bilemiyorum.