KaanBrktgl
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 26
- İsim
- Kaan Bereketoğlu
- Konu Sahibi Konu Sahibi
PH-P650G kaliteli bir ünitedir, üreticisi Seasonic. Pazarlayan firma Phanteks. Bunların bir önemi yok şu anlık.
100W daha aşağı güç verdiği için burada sistemin devreye girecek, SS Cool Zero'dan PH-P650G kadar bilgi yok, o yüzden tam bir karşılaştırma yapamıyorum. PH-P650G'nin 12V ripple ve 3.3V ripple değerleri rakiplerine nazaran biraz daha fazla ama standartlara göre hala normal.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/psu-terimleri-ve-anlamlari.2026925/ terimler konusunda sorun yaşarsan diye attım, yine anlamadığın bir yer olursa sorabilirsin.
Bir de bana mı öyle geliyor ama PCB çok... boş görünüyor. Aslında gerekli olan her şey var ama yine de boş görünüyor hep bana, sıcaklık için daha iyi tabii orası ayrı.
Alıntıyı görüntüle
İkinize de ayrı ayrı teşekkür ederim hocam. Sizin söylediklerinizden yola çıkarak en mantıklısının Phanteks Amp 650W olduğunu düşünüyorum, umarım yanılmıyorumdur.Seasonic zaten kendisi direk güç kaynağı üreticisi. Phanteks güç kaynağıda seasonic üretimi. Güç kaynağı üreticileri zaten iki elin parmaklarını geçmez. Seasonic bunlar arasında en yaygın olanı diyebiliriz. Çoğu gördüğümüz güç kaynaklarını kendileri yapıyor zaten. Mesela Asus bile onlardan bir tanesi.