POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Haste + longteng /control 2 alın. (bende ikisi de var memnunum. Ama controlün yüzeyi daha iyi. Profesyonel fps oyuncusuyum sıkıntı çıkarmıyor.
Hocam bu klasse, aqua control 2 replikasıdediğiniz ürünler bunlar mı acaba viper 8khz den farkı neler iyi olarak 8khz yi 1khz olarak da kullanabilirim kasma sorunu kalmaz oyunlarda o haliyle mesela daha iyi olur mu hyper x haste kulaklığımı da hyper x cloud II almıştım bir kaç ay önce falan.HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.935,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Model o da alınmaz. Üstüne az daha ekleyip pulsar X2 alınması daha iyi karar olacaktır. Fakat şimdi kısıtlı bütçede alışveriş yaparsanız sonradan değiştirmek isteyeceksiniz. Bence almışken kalitelisini alın.Glorius model o wireless baya istiyordum aslında ama mouse pad kötü olduğundan vaz geçtim ondan.
görecez kırılıyo mu kırılmıyo mu burada paylaşıcam, bakalım o zaman ne diyeceksiniz. ikincisi mouse un düşünce kırılıp kırılmaması bir kirter değil ki. 2004 yılından beri pc kullanıyorum daha bir kere mouse düşürmedim. Konuya yaklaşımınızı valla anlamıyorum ya. Tank mı alıyoruz mouse mu? O zaman akıllı telefon da almayın onlar da düşünce kırılıyo. böyle saçma şey mi olur ya!Tek düşürmede kırılınca gelen pişmanlık hissi.
@Greewe hocam biz bunlara ne yapacağız?
alınmaz bu, tek yumrukta bayıltırım ben bunu !!!Hocam bu klasse, aqua control 2 replikası
Xraypad marka bakın
https://www.amazon.com.tr/X-Raypad-...83058187&sprefix=Xraypad+,aps,115&sr=8-2&th=1Hocam bu klasse, aqua control 2 replikası
Xraypad marka bakın
Kardeşim hiç bir mouse normal bir düşüşte kırılmaz. Evet buda bir kritergörecez kırılıyo mu kırılmıyo mu burada paylaşıcam, bakalım o zaman ne diyeceksiniz. ikincisi mouse un düşünce kırılıp kırılmaması bir kirter değil ki. 2004 yılından beri pc kullanıyorum daha bir kere mouse düşürmedim. Konuya yaklaşımınızı valla anlamıyorum ya. Tank mı alıyoruz mouse mu? O zaman akıllı telefon da almayın onlar da düşünce kırılıyo. böyle saçma şey mi olur ya!
Benim attıklarım sağlam hocam. Ama yine de bütçeyi arttırmanızı öneririm.
Anlıyorum teşekkür ederim sizin attıklarınızda güzel duruyor razer viper 8khz den üstün olan yanlarını sorabilir miyim acaba biliyorsanız eğer.Benim attıklarım sağlam hocam. Ama yine de bütçeyi arttırmanızı öneririm.