Mouse + Mouse pad önerisi 1500 tl max bütçe

Performans odaklı bütçe dostu daha iyi önerilere her zaman açığım marka çok saçma olmadıkça farketmiyor benim için kalite ve performans her zaman daha önde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Model o wireless yazmayı unutmuşum pardon
Wireless alınabilir ama onun switchde iyi değil

Bir sürw kullanır bozulunca daha iyi bir switch taktırabilirsiniz. Yaparım diyorsanız güzel

Cordura trdede var

Bir insan nasıl düzgün bir mousepade aşırı kötü bir mouse atabilir ya

Önerin için çok teşekkür ederim ama tahmini fiyat bakımından bile olsa 1600ü geçmekte sanırım 1500 üstüne çok çıkmak istemiyorum da bir çıktımmı önü alınmıyor bende yoksa :D
Hocam en mantıklısı dediğim gibi şu an

Hocam model o kablolu iyi değil 3360 sensör ve omron switch

Malzeme kalitesi
Clickler sallanıcak bir süre sonra veya kırılacak
Yan tuşlar göçücek
Yine başlamak istemiyorum ama sen mükemmel salıyorsun. Reddit'te darmoshark'tan da Ajazz'dan da sıkıntı çeken ben kimseyi görmedim herkesi memnundu hatta bir arkadaş elindeki lamzu ile kıyaslamıştı ve yan tuşlar dışı çok bir fark yok diyordu.

2 gün sonra göçecek mouse'un piyasada ne işi var MOTOSPEED böyle bir rünü piyasaya sürer mi knk yeter bir sus ya...

Wireless alınabilir ama onun switchde iyi değil

Bir sürw kullanır bozulunca daha iyi bir switch taktırabilirsiniz. Yaparım diyorsanız güzel
Daha iyisi varsa Fiyat / performans olarak her türlü önerilere açığım dediğiniz modellere de bakacağım liste yapmak istiyorum hepsini inceleyeceğim ama mümkünse link atabilirseniz çok daha iyi olur ön fikir edinmem adına.

Ben artık yazmıyorum, alan arkadaş alır alıncada acı şekilde böyle bir mousenin neden alınmaması gerektiğini acı şekilde deneyimler. Hadi iyi geceler

Önerin için çok teşekkür ederim ama tahmini fiyat bakımından bile olsa 1600ü geçmekte sanırım 1500 üstüne çok çıkmak istemiyorum da bir çıktımmı önü alınmıyor bende yoksa :D
Hocam sadece 200 tl falan aşıyor ama siz bilirsiniz

Kablolu olarak
Aqua Control2 +
Hyperx haste/steelseries prime mini
Bir şey sorucam kablolu olarak dedikleriniz bütçeme uygun geliyor ama razer viper 8khz den iyi mi bu modeller e spor için üretildiğini görmüştüm o mousenin çünkü 8khz 0.125 ms yenileme süresi vs. varmış sanırım 20000 dpi 650 ips

Hocam sadece 200 TL falan aşıyor ama siz bilirsiniz

Bu attığınız mousepadi beğenmiştim önceden de nakit olarak o kadar olucak ayırabileceğim o yüzden direkt yetecek kadar olursa iyi olur kusura bakmayın yine de yetseydi değerlendirirdim kesinlikle.

Kablolu olarak

Bir şey sorucam kablolu olarak dedikleriniz bütçeme uygun geliyor ama razer viper 8khz den iyi mi bu modeller e spor için üretildiğini görmüştüm o mousenin çünkü 8khz 0.125 ms yenileme süresi vs. varmış sanırım 20000 dpi 650 ips

Bu attığınız mousepadi beğenmiştim önceden de nakit olarak o kadar olucak ayırabileceğim o yüzden direkt yetecek kadar olursa iyi olur kusura bakmayın yine de yetseydi değerlendirirdim kesinlikle.
Çoğu oyun 8khz desteklemez işe yaramaz. Arkadaşları dinleyip ajazzda alabilirsiniz bir deneyim olur :) Biraz acı olur ama.

Viper 8khz modeli biraz sorunlu uzak durun

ihtiyacım olmadığı halde sırf denemek için ajazzı alacam. (yumruklamak veya uçan tekme atmak hariç iyi bir test edip rehber paylaşıcam)

Kablolu olarak

Hocam Viper 8KHz almayın, attığım ajazz mouse'u alabilirsiniz hocam arkadaş çok biliyor biraz.

Niye kusura bakayım hocam kendinize alıyorsunuz :D

ihtiyacım olmadığı halde sırf denemek için ajazzı alacam. (yumruklamak veya uçan tekme atmak hariç iyi bir test edip rehber paylaşıcam)
Uiyyyyyyyy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,474
Üyeler
184,461
Son üye
100guc
Geri