Neler Yeni

Mouse + Mouse pad önerisi 1500 tl max bütçe

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Performans odaklı bütçe dostu daha iyi önerilere her zaman açığım marka çok saçma olmadıkça farketmiyor benim için kalite ve performans her zaman daha önde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Model o wireless yazmayı unutmuşum pardon
Wireless alınabilir ama onun switchde iyi değil

Bir sürw kullanır bozulunca daha iyi bir switch taktırabilirsiniz. Yaparım diyorsanız güzel

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Cordura trdede var

Bir insan nasıl düzgün bir mousepade aşırı kötü bir mouse atabilir ya

Önerin için çok teşekkür ederim ama tahmini fiyat bakımından bile olsa 1600ü geçmekte sanırım 1500 üstüne çok çıkmak istemiyorum da bir çıktımmı önü alınmıyor bende yoksa :D
Hocam en mantıklısı dediğim gibi şu an

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,111
İsim
kilan embappe
Hocam model o kablolu iyi değil 3360 sensör ve omron switch

Malzeme kalitesi
Clickler sallanıcak bir süre sonra veya kırılacak
Yan tuşlar göçücek
Yine başlamak istemiyorum ama sen mükemmel salıyorsun. Reddit'te darmoshark'tan da Ajazz'dan da sıkıntı çeken ben kimseyi görmedim herkesi memnundu hatta bir arkadaş elindeki lamzu ile kıyaslamıştı ve yan tuşlar dışı çok bir fark yok diyordu.

2 gün sonra göçecek mouse'un piyasada ne işi var MOTOSPEED böyle bir rünü piyasaya sürer mi knk yeter bir sus ya...

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
Wireless alınabilir ama onun switchde iyi değil

Bir sürw kullanır bozulunca daha iyi bir switch taktırabilirsiniz. Yaparım diyorsanız güzel
Daha iyisi varsa Fiyat / performans olarak her türlü önerilere açığım dediğiniz modellere de bakacağım liste yapmak istiyorum hepsini inceleyeceğim ama mümkünse link atabilirseniz çok daha iyi olur ön fikir edinmem adına.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,111
İsim
kilan embappe

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Ben artık yazmıyorum, alan arkadaş alır alıncada acı şekilde böyle bir mousenin neden alınmaması gerektiğini acı şekilde deneyimler. Hadi iyi geceler

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,111
İsim
kilan embappe
Önerin için çok teşekkür ederim ama tahmini fiyat bakımından bile olsa 1600ü geçmekte sanırım 1500 üstüne çok çıkmak istemiyorum da bir çıktımmı önü alınmıyor bende yoksa :D
Hocam sadece 200 tl falan aşıyor ama siz bilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
Kablolu olarak
Aqua Control2 +
Hyperx haste/steelseries prime mini
Bir şey sorucam kablolu olarak dedikleriniz bütçeme uygun geliyor ama razer viper 8khz den iyi mi bu modeller e spor için üretildiğini görmüştüm o mousenin çünkü 8khz 0.125 ms yenileme süresi vs. varmış sanırım 20000 dpi 650 ips

Hocam sadece 200 TL falan aşıyor ama siz bilirsiniz

Bu attığınız mousepadi beğenmiştim önceden de nakit olarak o kadar olucak ayırabileceğim o yüzden direkt yetecek kadar olursa iyi olur kusura bakmayın yine de yetseydi değerlendirirdim kesinlikle.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Kablolu olarak

Bir şey sorucam kablolu olarak dedikleriniz bütçeme uygun geliyor ama razer viper 8khz den iyi mi bu modeller e spor için üretildiğini görmüştüm o mousenin çünkü 8khz 0.125 ms yenileme süresi vs. varmış sanırım 20000 dpi 650 ips

Bu attığınız mousepadi beğenmiştim önceden de nakit olarak o kadar olucak ayırabileceğim o yüzden direkt yetecek kadar olursa iyi olur kusura bakmayın yine de yetseydi değerlendirirdim kesinlikle.
Çoğu oyun 8khz desteklemez işe yaramaz. Arkadaşları dinleyip ajazzda alabilirsiniz bir deneyim olur :) Biraz acı olur ama.

Viper 8khz modeli biraz sorunlu uzak durun

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
ihtiyacım olmadığı halde sırf denemek için ajazzı alacam. (yumruklamak veya uçan tekme atmak hariç iyi bir test edip rehber paylaşıcam)

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,111
İsim
kilan embappe
Kablolu olarak

Hocam Viper 8KHz almayın, attığım ajazz mouse'u alabilirsiniz hocam arkadaş çok biliyor biraz.

Niye kusura bakayım hocam kendinize alıyorsunuz :D

ihtiyacım olmadığı halde sırf denemek için ajazzı alacam. (yumruklamak veya uçan tekme atmak hariç iyi bir test edip rehber paylaşıcam)
Uiyyyyyyyy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,546
Üyeler
166,949
Son üye
Gimli
Top Bottom