Neler Yeni

Mouse + Mouse pad önerisi 1500 tl max bütçe

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
ihtiyacım olmadığı halde sırf denemek için ajazzı alacam. (yumruklamak veya uçan tekme atmak hariç iyi bir test edip rehber paylaşıcam)
Ahahah, al al. Masadan düşür bi zaten ihtiyacın yok ne oluyor bakalım

Hocam Viper 8KHz almayın, attığım ajazz mouse'u alabilirsiniz hocam arkadaş çok biliyor biraz.

Niye kusura bakayım hocam kendinize alıyorsunuz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uiyyyyyyyy
Uiyyy ne ya?

çok biliyor? Ahahahah kendine bak bro

Lynton.

80+
Yine başlamak istemiyorum ama sen mükemmel salıyorsun. Reddit'te darmoshark'tan da Ajazz'dan da sıkıntı çeken ben kimseyi görmedim herkesi memnundu hatta bir arkadaş elindeki lamzu ile kıyaslamıştı ve yan tuşlar dışı çok bir fark yok diyordu.

2 gün sonra göçecek mouse'un piyasada ne işi var MOTOSPEED böyle bir rünü piyasaya sürer mi knk yeter bir sus ya...
hangisi ile kıyaslıyordu m3 mü aj199 mu?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Ahahah, al al. Masadan düşür bi zaten ihtiyacın yok ne oluyor bakalım

Uiyyy ne ya?

çok biliyor? Ahahahah kendine bak bro
direk fayansın üstüne 1 metre civarı bi yükseklikten bırakacam

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
Çoğu oyun 8khz desteklemez işe yaramaz. Arkadaşları dinleyip ajazzda alabilirsiniz bir deneyim olur :) Biraz acı olur ama.

Viper 8khz modeli biraz sorunlu uzak durun
Ne tür sorunlar var acaba ben pek görmemiştim de söylerseniz sevinirim. Dediğiniz gibi çoğu oyunlarda işe yaramıyor genelde ama sadece valorant oynuyorum diğer oyunlar kütüphanemde öyle duruyor pek girmiyorum onlara girerken düşürebilirim eğer bu yüzden sorun oluyorsa sadece ama daha iyisi varsa ona yönelirim paramın yeteceği.

Hocam Viper 8KHz almayın, attığım ajazz mouse'u alabilirsiniz hocam arkadaş çok biliyor biraz.

Niye kusura bakayım hocam kendinize alıyorsunuz :D

Uiyyyyyyyy
Ajazz incelemeleri var mı acaba ben mouselerden pek anlamadığımdan danışmak istiyorum viper 8khz den neyi iyi mesela ona göre alacağım da. Yardım istedikten sonra ufak bir bütçe farkından ötürü kabul etmediğimden ayıp olacağını düşündüm sağ olun ama kusura bakmayın tekrardan :D

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
Ne tür sorunlar var acaba ben pek görmemiştim de söylerseniz sevinirim. Dediğiniz gibi çoğu oyunlarda işe yaramıyor genelde ama sadece valorant oynuyorum diğer oyunlar kütüphanemde öyle duruyor pek girmiyorum onlara girerken düşürebilirim eğer bu yüzden sorun oluyorsa sadece ama daha iyisi varsa ona yönelirim paramın yeteceği.
Hocam 8hzye alınca kasıyor ve skatezleri felan pek başarılı değil ben olsam almazdım.

Lynton.

80+

Ajazz incelemeleri var mı acaba ben mouselerden pek anlamadığımdan danışmak istiyorum viper 8khz den neyi iyi mesela ona göre alacağım da. Yardım istedikten sonra ufak bir bütçe farkından ötürü kabul etmediğimden ayıp olacağını düşündüm sağ olun ama kusura bakmayın tekrardan :D
Hocam a jazz güzel ürün fakat yurt dışından geliyor beklemesi ayrı dert üstüne türkiye de satış sonrası desteğini verebilecek kimse yok o yüzden connect game üzerinden darmoshark m3 almanız daha sağlıklı herhangi bi sorunda en azından arkasında durabilecek birisi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
Hocam 8hzye alınca kasıyor ve skatezleri felan pek başarılı değil ben olsam almazdım.
Anlıyorum teşekkür ederim kasma olayı açısından işlemcim ryzen 7 5800h laptop işlemcisi sorun olur mu bilmiyorum ama belirtmek istedim. Skatezler hakkında pek bir bilgim yok ama sürekli skatez değiştirmek istemem bende kalitelisi neyse ona yönelmeyi isterim.

Hocam a jazz güzel ürün fakat yurt dışından geliyor beklemesi ayrı dert üstüne türkiye de satış sonrası desteğini verebilecek kimse yok o yüzden connect game üzerinden darmoshark m3 almanız daha sağlıklı herhangi bi sorunda en azından arkasında durabilecek birisi var
Anlıyorum teşekkür ediyorum kronik sorunlarla gelme ihtimali oluyor mu bu mouselerde ayrıca connect game gibi firmaları pek bilmiyorum bana kalırsa kaliteli ve performanslı olduktan sonra 3-5 sene götürse yeter zaten sonra yenisini alırım tekrardan malzeme kalitesine de önem veriyorum biraz sensörü iyi diye malzeme kalitesi kötü olursa sıkıntı olabilir benim için ama değerlendireceğim m3 modelini de teşekkür ediyorum.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
Anlıyorum teşekkür ederim kasma olayı açısından işlemcim ryzen 7 5800h laptop işlemcisi sorun olur mu bilmiyorum ama belirtmek istedim. Skatezler hakkında pek bir bilgim yok ama sürekli skatez değiştirmek istemem bende kalitelisi neyse ona yönelmeyi isterim.
Wireless bu bütçede şu an zor hocam o yüzden hyperx haste+ xraypad aqua control 2 alın derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
Wireless bu bütçede şu an zor hocam o yüzden hyperx haste+ xraypad aqua control 2 alın derim
dediğiniz ürünler bunlar mı acaba viper 8khz den farkı neler iyi olarak 8khz yi 1khz olarak da kullanabilirim kasma sorunu kalmaz oyunlarda o haliyle mesela daha iyi olur mu hyper x haste kulaklığımı da hyper x cloud II almıştım bir kaç ay önce falan.

Top Bottom