1500 TL Ekipman Önerisi

Ses kartı ürünün içinden çıkıyor ( Alpha S veya Cloud 2'de ) ses kartı olmadan kötü bir anakartta kötü bir ses deneyimi yaşarsın ama ses kartı ile kötü bir anakartta daha iyi bir ses deneyimi yaşarsın diye biliyorum

Şimdi benim ekipman için bütçem 3000 TL idi, ben onu 2000 TL yaptım 1000 TL'yi PC'ye ekledim. Alpha S yerine Alpha alıp fiyat farkına iyi bir anakart alsam olur mu? Ayrıca Alpha S'in üzerinde bulunan ses kısma, mikrofon kapama gibi tuşlar Alpha modelinde de var mı?

Ben Brown Switch olduğu için Alienware Pro AW768 tercih ederdim.

Çok mu fark var? Attığınız klavyenin bilek desteği yok sanırsam.

Şimdi benim ekipman için bütçem 3000 TL idi, ben onu 2000 TL yaptım 1000 TL'yi PC'ye ekledim. Alpha S yerine Alpha alıp fiyat farkına iyi bir anakart alsam olur mu? Ayrıca Alpha S'in üzerinde bulunan ses kısma, mikrofon kapama gibi tuşlar Alpha modelinde de var mı?
Hocam Alpha modelinde ses kartı yok Alpha S modelinde var ama internette o ses kartları yaklaşık 250tl civarına satılıyor

Bence değmez ekipmanınızada önem vermeniz gerek Asrock B450 Pro 4 alırsan veya B450(M) A pro almalısınız en az

Yani Alpha S daha iyi.

Kulaklık olarak Alpha S
Mouse olarak Purefire
Klavye olarak Bloody B870R seçtim.
Ses olarak Brown Switch daha az ses çıkarıyor. Küçük bir destek kısmı var klavyede.

Hocam ses çıkarması çok önemli değil, bilek desteğinden dolayı onu tercih edeceğim. Bilek desteği olmayan klavyeler kolumu acıtıyor.

Yardımınız için teşekkürler.

600 TL bütçem var.

200 TL'ye güzel mouseler ver diye biliyorum. 400 TL'ye güzel bir klavye vardır.

HyperX S Alpha mı, bu mu?
200TL en iyi Rampage Sector var hatta bende de var sensör olarak çok iyi ve ele de çok iyi oturuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,544
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri