Wraith gir al kanka işte shoot 3arkadaşlar gamepad almak istiyodum ne zamndır da 1500 tl bütcem var bu gamepad düşerse alayım mı daha iyi bir şey önerebilir misiniz yoksa indirime girdiğinde bunu alayım mı
Alıntıyı görüntüle
hocam o mousepadWraith gir al kanka işte sprit of aim vardı
Ben niye mousepad okudum yahocam o mousepad
konuyla bağımsız kendim dualshock 4 beyaz kullanıyorum 2.el alıp bakım yapmıştım 1.5 sene kadar önce fiyat araştırmadım şuan fakat önerebilirim xbox controller tarzı kontrolcüler bana çok kullanışsız ve ergonomisi kötü geliyor alışkanlıktan da olabilir tabii replika dualshocklarda var 800 1000 bandında dokunmatik hoparlör kulaklık girişi çalışanarkadaşlar gamepad almak istiyodum ne zamndır da 1500 tl bütcem var bu gamepad düşerse alayım mı daha iyi bir şey önerebilir misiniz yoksa indirime girdiğinde bunu alayım mı
Alıntıyı görüntüle
Alınmaz. Wraith üzerinden shooter 3 veya bigbig won gale hall almak daha mantıklı.arkadaşlar gamepad almak istiyodum ne zamndır da 1500 tl bütcem var bu gamepad düşerse alayım mı daha iyi bir şey önerebilir misiniz yoksa indirime girdiğinde bunu alayım mı
Alıntıyı görüntüle
F710 benim kullandığım bir model ama bağlantı sorunu oluyor bazenLogitech G F710 ne diyonuz
pilliydi sanırım o model pil işi keyif kaçırıyor uzun süre dayansada duracell sonuçta belli bir pil masrafı demek buLogitech G F710 ne diyonuz
şarjlı olması daha iyipilliydi sanırım o model pil işi keyif kaçırıyor uzun süre dayansada duracell sonuçta belli bir pil masrafı demek bu
Tak çalıştır zaten isteğe bağlı driverlarhocam driver falan diyo ben onlarla uğraşmak istemiyom ya takayım oynayayım