hocam m3s var iyi mi?Dragonfly f1 pro var 800'e Çin'den. Konusu bu forumdaydı sanırsam. Ara bulursun. Ajazz Aj 139 Pro falan da var(1500 tam olarak,Çin'den daha ucuz. 1000 falan Aliexpress'te) Çok iyiler. Bu yazdıklarım Triple modlu. Sadece kablolu kullanacaksan Razer'ın mouselardan alabilirsin. Deathreader V3 falan.
asus rog gladius 3 var geri ödeme ile birlikte 1816 tl oluyor bir bakın derim.1500tl gaming mouse önerisi
yok hocam olmazasus rog gladius 3 var geri ödeme ile birlikte 1816 tl oluyor bir bakın derim.
Darmoshark mı?hocam m3s var iyi mi?
Parası olana iyidir ama gereksiz bence.asus rog gladius 3 var geri ödeme ile birlikte 1816 tl oluyor bir bakın derim.
Geri ödeme kampanyası dolayısıyla şuan bence mantıklı.Darmoshark mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parası olana iyidir ama gereksiz bence.
evet darmosharkDarmoshark mı?
Parası olana iyidir ama gereksiz bence.
Hocam, 800'e çok iyi mouse var diyorum. 1800 mouse öneriyorsun. Ha, yurtdışından almak istemeyene ve o mouse'u kullanmak isteyene mantıklı ama her insan 1800 ödeyemez.Geri ödeme kampanyası dolayısıyla şuan bence mantıklı.
Sende şu an varsa o kalsın. Yeni alacaksan bence Dragonfly F1 Pro al Taobao'dan.evet darmoshark
bu mausların özellikleri nedir sensörü tuşları vs. kullanım tecrübeniz var mı ? bide yurt dışında sahte gelebilir diyolarDragonfly f1 pro var 800'e Çin'den. Konusu bu forumdaydı sanırsam. Ara bulursun. Ajazz Aj 139 Pro falan da var(1500 tam olarak,Çin'den daha ucuz. 1000 falan Aliexpress'te) Çok iyiler. Bu yazdıklarım Triple modlu. Sadece kablolu kullanacaksan Razer'ın mouselardan alabilirsin. Deathreader V3 falan.
Hocam 1500 tl dediği için önerdim belki biraz üstüne çıkıp alabilir diye. Bütçesi yoksa dert değil,bir fikir sundum sadece.Hocam, 800'e çok iyi mouse var diyorum. 1800 mouse öneriyorsun. Ha, yurtdışından almak istemeyene ve o mouse'u kullanmak isteyene mantıklı ama her insan 1800 ödeyemez.
Sende şu an varsa o kalsın. Yeni alacaksan bence Dragonfly F1 Pro al Taobao'dan.