Redragon k6171500 tl bütçem var mekanik klavye önerisi
Yani bunu önermem. 2300e çıkarsan çok daha iyi bir şey var çıkamazsan da redragon güzeldir.switchleri kötü diyolar kanka sence
Bu klavye iyi midir?
2000 e iyi şeyler varmı kralYani bunu önermem. 2300e çıkarsan çok daha iyi bir şey var çıkamazsan da redragon güzeldir.
yön tuşlarının falan olduğu bi klavye önerebilirmisin havit kb884l deki gibi %60 küçük geliyoYani bunu önermem. 2300e çıkarsan çok daha iyi bir şey var çıkamazsan da redragon güzeldir.
Yani bunu önermem. 2300e çıkarsan çok daha iyi bir şey var çıkamazsan da redragon güzeldir.
Havitin aynisinin redini kullaniyorum oneririm sesi gayet guzel ekranin aistedigin seyi ekliyebiliyor ve klavyenin tum ayalarini ordan ayarlayabiliyorsun rgb renk ve cesitliligi gayet yeterli brown versiyonunu tercih edebilirsin bence daha iyi ayni zamanda custom olmasi sayesinde tuslarini ve switchlerini degistirebilirsin cogu kisi havite on yargili bence alinir başka sorun varsa sorabilirsin2000 e iyi şeyler varmı kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yön tuşlarının falan olduğu bi klavye önerebilirmisin havit kb884l deki gibi %60 küçük geliyo
Havitin aynisinin redini kullaniyorum oneririm sesi gayet guzel ekranin aistedigin seyi ekliyebiliyor ve klavyenin tum ayalarini ordan ayarlayabiliyorsun rgb renk ve cesitliligi gayet yeterli brown versiyonunu tercih edebilirsin bence daha iyi ayni zamanda custom olmasi sayesinde tuslarini ve switchlerini degistirebilirsin cogu kisi havite on yargili bence alinir başka sorun varsa sorabilirsin
Degil ikiside guzeldir sadece redde tuslar lacivert brownda siyah ondan dolayli brown daha toktur redden iksiide rahatsiz etmezR75 i de çok öneren var havitle arasında kaldım bu arada red switch çok seslimi![]()
Royal Kludge R75 Blackberry Mousse RGB Kablolu Gaming Klavye
Royal Kludge R75 Blackberry Mousse RGB Kablolu Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Seslerine bakin hosunuza gideni alin bu klavyede fena degilmişR75 i de çok öneren var havitle arasında kaldım bu arada red switch çok seslimi![]()
Royal Kludge R75 Blackberry Mousse RGB Kablolu Gaming Klavye
Royal Kludge R75 Blackberry Mousse RGB Kablolu Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
r75 te hangi switch var bilginiz var mıDegil ikiside guzeldir sadece redde tuslar lacivert brownda siyah ondan dolayli brown daha toktur redden iksiide rahatsiz etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Seslerine bakin hosunuza gideni alin bu klavyede fena degilmiş