DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,360
Stokta olan yer mi var knk?Ninjutso sora'da var alternatif
Stokta olan yer mi var knk?Ninjutso sora'da var alternatif
Şimdi fark ettim katana modelini koyuyormuşum. sora yazınca katana çıkıyor. Katana'da kötü değilStokta olan yer mi var knk?
wraith de stok varStokta olan yer mi var knk?
gelmiş mi la stok... Alsam mı la acaba?wraith de stok var
Post automatically merged:
![]()
Ninjutso Sora Wireless Mouse
Kargoya teslim süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
sora öneririm bütçe artarsa
çok güzel mouse, hata verdiği falanda yok aylardır kullanıyorum. eline uyması çok önemli ama. biraz göbek kısmı yukarı doğru şişkin çünküaklımda bu var nasıl sizce ?![]()
Asus ROG Gladius III Wireless RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Gladius III Wireless RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III Wireless RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 11.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
güzel mouse bence alınır.gelmiş mi la stok... Alsam mı la acaba?
çok teşekkürler inceliyorum hemenSakın model o/d wireless, basilix hyperspeed e falan para harcamayın hocam net söyliyim... Model O nun malzeme kalitesi berbat, basilix de tuğla
Bütçe arttırabilirse;
58 gram mouse![]()
Pulsar Xlite Kablosuz Ultra Hafif Gaming Mouse 2.4Ghz 1ms 20000 DPI Optical Sensor PAW3370 - Beyaz
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Pulsar Xlite Kablosuz Ultra Hafif Gaming Mouse Ürün Açıklaması GECİKME YOK, ERTELEME YOK, DÜŞÜK GÜÇ TÜKETİMİ 2.4Ghz KABLOSUZ / KABLOLU TEKNOLOJİ İster kablosuz ister kablolu olarak gecikme olmadan kullanabilirsiniz. En son MCU ve...shop.connectgame.com.tr
Daha da çıkabilirsen Pulsar X2 tek geçerim, dünyanın açık ara en iyi mouse'u...