Neler Yeni

1500 TL ye en iyi gaming koltuk

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
1,80 boyunda ve 80 kiloyum koltukta istediğim özellikler bağdaş kurabilmek ve kol tutamaçlarının ileri geri hareket ermesi(pek emin değilim kullanıp kullanmıyacağımdan) sizce ne alabilirm aklımda iki şey var
https://www.hepsiburada.com/xdrive-15-li-profesyonel-oyuncu-koltugu-sari-siyah-pm-HB00000RYHV3 stoka gelirse

-cN4

80+ Bronze
Hawk FAB V4 kullanıyorum, güzel fakat sağlamlığı biraz korkutuyor beni.
Alta doğru çökmeye başladı zayıf olmama rağmen ve bel yastığı hep koltuk arkasının altına düşüyor onun dışında çok rahat.

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hawk FAB V4 kullanıyorum, güzel fakat sağlamlığı biraz korkutuyor beni.
Alta doğru çökmeye başladı zayıf olmama rağmen ve bel yastığı hep koltuk arkasının altına düşüyor onun dışında çok rahat.
X drive ondan daha mı sağlamdır

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
1,80 boyunda ve 80 kiloyum koltukta istediğim özellikler bağdaş kurabilmek ve kol tutamaçlarının ileri geri hareket ermesi(pek emin değilim kullanıp kullanmıyacağımdan) sizce ne alabilirm aklımda iki şey var
https://www.hepsiburada.com/xdrive-15-li-profesyonel-oyuncu-koltugu-sari-siyah-pm-HB00000RYHV3 stoka gelirse
Bizzat deneyimleriş biri olarak Oyuncu koltuklarının israf olduğunu düşünüyorum alicaksanız xrancer veya xmax gibi markalardan. 800-900 TL ye temin edebilirsiniz

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Merhaba, eğer oyuncu koltuğu bakıyorsan şu kararı ver.
Deri olması sıkıntı olur mu? Sıkıntı olursa hawk alabilirsin. Eğer deri olması sorun değilse ve yazın problem yaşamam diyorsan en iyisi 1500tl ye Xdrive koltuklardır. 1500e de Sancak ve 15li modeli var. Ben sancak alırdım

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, eğer oyuncu koltuğu bakıyorsan şu kararı ver.
Deri olması sıkıntı olur mu? Sıkıntı olursa hawk alabilirsin. Eğer deri olması sorun değilse ve yazın problem yaşamam diyorsan en iyisi 1500tl ye Xdrive koltuklardır. 1500e de Sancak ve 15li modeli var. Ben sancak alırdım

Sancak daha iyi gibi duruyor ama 130 derece arkaya gidebiliyormuş sıkıntı olur mu

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Sancak daha iyi gibi duruyor ama 130 derece arkaya gidebiliyormuş sıkıntı olur mu
Zaten 130 derece yeterli, benim oyuncu koltuğumda 180 derece var max 130 kullanıyorum, sonrası tehlikeli ve rahat olmuyor.

Top Bottom