Yardım 1500 TL ye Rampage 144hz monitör alınır mı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
993
Merhaba monitör Rampage rm-550 TACTİCAL 144hz kuzenimden alacağım bana 1500 TL ye bırakıyor sorunsuz temiz fakat tek sorunu 1 adet ölü pixeli var görseli ekledim siyah dairenin içinde bence bu fiyata değer diye düşünüyorum

Ekler

• fbab174d-3ec5-4ebb-b813-da033c94f7a7.webp
    fbab174d-3ec5-4ebb-b813-da033c94f7a7.webp
    423.4 KB · Hit: 64
Üşenmeden sarı sitedeki monitörlere baktım. 1,5k ya kadar geldim. O fiyata normal 144hz monitör bulamadım.
Ancak o ölü piksele değil, Yanık piksele daha çok benziyor bilgin olsun

Üşenmeden sarı sitedeki monitörlere baktım. 1,5k ya kadar geldim. O fiyata normal 144hz monitör bulamadım.
Ancak o ölü piksele değil, Yanık piksele daha çok benziyor bilgin olsun
Hocam buna geçersem eski philips 60hz monitörden geçmiş olacağım sence mantıklı mı 1500 tl iyi bir fiyat aslında ve sence yanık pixel bir sorun çıkartır mı

hocam o pikselden bende de var hatta 2-3 olması lazım 2k monitörde hic görmüyorum baya yaklaşmam gerekiyor 1500tl veriyosun zaten dert etme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve belirli renklerde oluyor diye biliyorum bende sadece 3 renkte falan oluyor bu

hocam o pikselden bende de var hatta 2-3 olması lazım 2k monitörde hic görmüyorum baya yaklaşmam gerekiyor 1500tl veriyosun zaten dert etme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve belirli renklerde oluyor diye biliyorum bende sadece 3 renkte falan oluyor bu
Bendede şuan öyle siyah renk de en çok oluyor beyaz da filan hiç görülmüyor

alınır 5 dürüm parasına monitör. bir de güvendiğin yerden ise kesinlikle alınır

alınır 5 dürüm parasına monitör. bir de güvendiğin yerden ise kesinlikle alınır
Görselden gördüğünüz gibi hocam ve belirttiğim gibi ölü pixel yanık pixel mi bilmiyorum o var dikkatli bakmadıkça gözüme batmıyor kuzenimden alacağım oda istersen 1500 e sana vereyim diyor

Hocam buna geçersem eski philips 60hz monitörden geçmiş olacağım sence mantıklı mı 1500 tl iyi bir fiyat aslında ve sence yanık pixel bir sorun çıkartır mı
1.500 liraya alabileceğinin en iyisi,
Sorun yaşatır, yaşatmaz demek doğru olmaz. Bazıları çevreye doğru yayılabiliyor. Onun garantisini alamazsın kimseden :)

Merhaba monitör Rampage rm-550 TACTİCAL 144hz kuzenimden alacağım bana 1500 TL ye bırakıyor sorunsuz temiz fakat tek sorunu 1 adet ölü pixeli var görseli ekledim siyah dairenin içinde bence bu fiyata değer diye düşünüyorum
almaz isen kuzenin lutfen baba ulassin hocam.

1.500 liraya alabileceğinin en iyisi,
Sorun yaşatır, yaşatmaz demek doğru olmaz. Bazıları çevreye doğru yayılabiliyor. Onun garantisini alamazsın kimseden :)
Hmmm haklısınız bu bütçe de pek başka bir monitör yok olsa dahi en fazla eski tip 75hz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri