Lorx61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 993
Hocam buna geçersem eski philips 60hz monitörden geçmiş olacağım sence mantıklı mı 1500 tl iyi bir fiyat aslında ve sence yanık pixel bir sorun çıkartır mıÜşenmeden sarı sitedeki monitörlere baktım. 1,5k ya kadar geldim. O fiyata normal 144hz monitör bulamadım.
Ancak o ölü piksele değil, Yanık piksele daha çok benziyor bilgin olsun
Bendede şuan öyle siyah renk de en çok oluyor beyaz da filan hiç görülmüyorhocam o pikselden bende de var hatta 2-3 olması lazım 2k monitörde hic görmüyorum baya yaklaşmam gerekiyor 1500tl veriyosun zaten dert etme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve belirli renklerde oluyor diye biliyorum bende sadece 3 renkte falan oluyor bu
Görselden gördüğünüz gibi hocam ve belirttiğim gibi ölü pixel yanık pixel mi bilmiyorum o var dikkatli bakmadıkça gözüme batmıyor kuzenimden alacağım oda istersen 1500 e sana vereyim diyoralınır 5 dürüm parasına monitör. bir de güvendiğin yerden ise kesinlikle alınır
1.500 liraya alabileceğinin en iyisi,Hocam buna geçersem eski philips 60hz monitörden geçmiş olacağım sence mantıklı mı 1500 tl iyi bir fiyat aslında ve sence yanık pixel bir sorun çıkartır mı
almaz isen kuzenin lutfen baba ulassin hocam.Merhaba monitör Rampage rm-550 TACTİCAL 144hz kuzenimden alacağım bana 1500 TL ye bırakıyor sorunsuz temiz fakat tek sorunu 1 adet ölü pixeli var görseli ekledim siyah dairenin içinde bence bu fiyata değer diye düşünüyorum
Hmmm haklısınız bu bütçe de pek başka bir monitör yok olsa dahi en fazla eski tip 75hz1.500 liraya alabileceğinin en iyisi,
Sorun yaşatır, yaşatmaz demek doğru olmaz. Bazıları çevreye doğru yayılabiliyor. Onun garantisini alamazsın kimseden![]()