SEYİT ONBAŞI
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,134
1500 TL'ye 144hz 1ms va panel monitor varmidir arkadaslar bütçe son acer hp philips olmasin lutfen
1500 TL'ye 144hz 1ms va panel monitor varmidir arkadaslar bütçe son acer hp philips olmasin lutfen
İps istemiyorumMonitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11.com
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın!m.n11.com
ilk defa ips sevmeyen birini gördüm.İps istemiyorum
neden va istiyorsunuzİps istemiyorum
Daha çok rekabetci oyunlar icin tn panel iyidir ben ise hem rekabetci hemde hikayeli oyunlar oynuyorum tn panel ve ips panelin ortasi va oldugu icinneden va istiyorsunuz
Bunda ölüpiksel sorunu varmiilk defa ips sevmeyen birini gördüm.
Bütçeyi biraz arttırırsaniz bu daha iyi olacaktır
![]()
Gamepower Gpr24c1ms144 24" 144hz 1ms Freesync Gysnc Curved Gaming Oyuncu Monitör GPR24C1MS144-0-Olü-Piksel-Garantili
Gamepower Gpr24c1ms144 24" 144hz 1ms Freesync Gysnc Curved Gaming Oyuncu Monitör GPR24C1MS144-0-Olü-Piksel-Garantili ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
bence yinede ips daha iyidir ama sen bilirsinDaha çok rekabetci oyunlar icin tn panel iyidir ben ise hem rekabetci hemde hikayeli oyunlar oynuyorum tn panel ve ips panelin ortasi va oldugu icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunda ölüpiksel sorunu varmi
Ezebere bildiginiz için kankam ips sadece canli renk oldugu icinbence yinede ips daha iyidir ama sen bilirsin
Daha çok rekabetci oyunlar icin tn panel iyidir ben ise hem rekabetci hemde hikayeli oyunlar oynuyorum tn panel ve ips panelin ortasi va oldugu icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunda ölüpiksel sorunu varmi
Sadece düsük gecikme olay degil ben yari pro bir oyuncuyum ve va nin neden bizler icin daha iyi oldugunu biliyorumÖlüpiksel her monitörde olabilir. Şu zamanın teknolojisi sayesinde IPS paneller Va gibi düşük gecikmelere sahip olabiliyor.
Sadece düsük gecikme olay degil ben yari pro bir oyuncuyum ve va nin neden bizler icin daha iyi oldugunu biliyorum