Neler Yeni

1500 TL'ye Gamepad Önerisi

edizzier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ümit Edis
Hayırlı forumlar arkadaşlar, uzun süredir PC'de hep rekabetçi FPS oyunları üzerine vakit geçiriyordum ancak biraz TV karşısına geçip Gamepad'i alıp Single Player hikaye ya da yarış oyunlarına niyet etmeye başladım :) Daha önce hiç gamepad kullanmadım ancak bir ara arkadaşım Steam Controller getirmişti bir deneme fırsatım olmuştu. Onunla beraber Steam Link'i de görmüş oldum tabii.

İlk olarak Steam Link donanım olarak şart mı yoksa televizyonumdaki Mi Stick'e yüklediğim Steam Link yeter mi? Yayın için 100Mbit ağ hızını yakaladı uygulama. Önereceğiniz farklı bir şey var mı?

İkincisi Steam Controller özellikle olsun demiyorum ama bütün oyunlarım Steam üzerinde dolayısıyla Steam Controller almak daha mantıklı olur mu? (ikinci el controller+link 2K civarında yani elzemse 2K bütçesine çıkarım tabii.)

Son olarak Steam Controller üzerindeki Gyroscope denilen olay çok hoşuma gitmişti dolayısı ile önerilebilecek gamepadlerde bu özellik olursa çok hoş olur.

Steam Controller ve Steam Link fanlığı değil de ufak bir deneyimlediğim için onlar üzerinden örnek verdim. Lakin gamepad ve bu broadcast donanımlarıyla çok bilgim olduğu söylenemez.

1500 liraya var mı fiyat ve performans hakkını verecek bir gamepad arkadaşlar? Şimdiden teşekkür ederim.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

halitxct

80+ Silver
Hayırlı forumlar arkadaşlar, uzun süredir PC'de hep rekabetçi FPS oyunları üzerine vakit geçiriyordum ancak biraz TV karşısına geçip Gamepad'i alıp Single Player hikaye ya da yarış oyunlarına niyet etmeye başladım :) Daha önce hiç gamepad kullanmadım ancak bir ara arkadaşım Steam Controller getirmişti bir deneme fırsatım olmuştu. Onunla beraber Steam Link'i de görmüş oldum tabii.

İlk olarak Steam Link donanım olarak şart mı yoksa televizyonumdaki Mi Stick'e yüklediğim Steam Link yeter mi? Yayın için 100Mbit ağ hızını yakaladı uygulama. Önereceğiniz farklı bir şey var mı?

İkincisi Steam Controller özellikle olsun demiyorum ama bütün oyunlarım Steam üzerinde dolayısıyla Steam Controller almak daha mantıklı olur mu? (ikinci el controller+link 2K civarında yani elzemse 2K bütçesine çıkarım tabii.)

Son olarak Steam Controller üzerindeki Gyroscope denilen olay çok hoşuma gitmişti dolayısı ile önerilebilecek gamepadlerde bu özellik olursa çok hoş olur.

Steam Controller ve Steam Link fanlığı değil de ufak bir deneyimlediğim için onlar üzerinden örnek verdim. Lakin gamepad ve bu broadcast donanımlarıyla çok bilgim olduğu söylenemez.

1500 liraya var mı fiyat ve performans hakkını verecek bir gamepad arkadaşlar? Şimdiden teşekkür ederim.
Logitech f710 al ben çok onyargıyla aldım şuan çok memnunum

edizzier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ümit Edis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2000 e çıkarsan 9. nesil.Can sungur gulikit king kong 2 önermişti 1500 e bakabilirsin.

https://www.amazon.com.tr/Kingkong-Kablosuz-Bluetooth-Denetleyicisi-uyumludur/dp/B0BBZJ54SL

şöyle bir detay var burada :D kargo ve vergi ücreti :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir xbox kolunda jiroskop yok. Ds3 sonrasında var diye hatırlıyorum.
üzdü bu. arkadaşımdan deneyimlediğim steam controller yarış oyunlarında direksiyonu hareket ettiriyordu oradan tav olmuştum bu özelliğe :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logitech f710 al ben çok onyargıyla aldım şuan çok memnunum
hocam bakınca ben de çok önyargıyla baktım yav. Eski usül bir tasarımı var :D

Ekler

• gulikit.jpg
    gulikit.jpg
    13.7 KB · Hit: 68

Cihangir

80+ Gold

2. el Xbox 9. nesil

edizzier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ümit Edis
ikinci el steam controller + steam link 2 bin lira civarı bulmuş olsam ne dersiniz görseldeki gibi ? onu almalı mıyım? dediğim gibi daha önceden bir tecrübem olmadı gamepadlerle ve steam controller'da sağ taraftaki joystick yok yerine trackpad var mouse görevi tadında ve jiroskopu joysticki aratmıyor demişler başka forumlarda ne dersiniz? @Cihangir @Knnmw @Sirius Blackw @cicibebe

Ekler

• 61LzAvpa2FL.jpg
    61LzAvpa2FL.jpg
    113.1 KB · Hit: 59

Cihangir

80+ Gold
ikinci el steam controller + steam link 2 bin lira civarı bulmuş olsam ne dersiniz görseldeki gibi ? onu almalı mıyım? dediğim gibi daha önceden bir tecrübem olmadı gamepadlerle ve steam controller'da sağ taraftaki joystick yok yerine trackpad var mouse görevi tadında ve jiroskopu joysticki aratmıyor demişler başka forumlarda ne dersiniz? @Cihangir @Knnmw @Sirius Blackw @cicibebe
xbox al

Cihangir

80+ Gold
Hocam tavsiyen için teşekkür ediyorum, yalnız ricam biraz detay vermen olacaktır. Neden xbox 9.nesil? :)
pc de uyumlu tak çalıştır ayar yapmana gerek yok. Oyundaki hareketlere göre titreşim var ve bu attığınız steam kontroller ilk defa gördüm hiç alanıda görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,482
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom