15000 TL 3060 ti sistem ?

Bütçemi 13000 TL den 15000 TL ye çıkardım bi 3060ti + 5600x gelme olasılığı varmı o fiyata
Gelir maks 1 ay içinde dolar bu seviyelerde kalırsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:)

Diğer konuda da bir notum var tekrarlıyorum 1 ay içinde 15k veya 15k altına 3060ti’lı sistem çıkar dolar fırlamazsa. Bunu ilk söyleyen de nottaki arkadaş. Bugünkü indirime gelirsek bugünkü indirim tamamen fiyat bilgisi olmayan ailelerin indirim diye saldırıp ürünleri alması için yapılmış net. Aynı şekilde 1 ay içinde 11-13k arasına da 3060’lı bir sistem çıkar bundan da eminim. Ayrıca birde eth var. (Eth de bu seviyelerde kalırsa.)

Son düzenleme:
Ne Vok muş allahım yarabbim herkes örnek oalrak VOK yapmıştı diyor onun üzrinden ne kadar süre geçti öyle bir sistem gelmedi şunu yazıp durmayın artık

5 tane var 1000 TL ye yükseltme yap

Gelir maks 1 ay içinde dolar bu seviyelerde kalırsa.

:)

Diğer konuda da bir notum var tekrarlıyorum 1 ay içinde 15k veya 15k altına 3060ti’lı sistem çıkar dolar fırlamazsa. Bunu ilk söyleyen de nottaki arkadaş. Bugünkü indirime gelirsek bugünkü indirim tamamen fiyat bilgisi olmayan ailelerin indirim diye saldırıp ürünleri alması için yapılmış net. Aynı şekilde 1 ay içinde 11-13k arasına da 3060’lı bir sistem çıkar bundan da eminim. Ayrıca birde eth var. (Eth de bu seviyelerde kalırsa.)
Bak kardeşim bende senin gibi düşünüyorum lakin rx6600 serisi ucuzladığı için 12k ya alabiliyoruz bunun aksine 3060 serisi kartlar pahalandı.

Şu BTC düşün yeterki gelir dolar zaten yukarı çıkmasi zor olağan bir sonuç olmadığı sürece oynaklık bitiyor tek sıkıntı BTC bu seviyelerde de 1 ay kalırsa mis

Geri