Neler Yeni

15000 TL Oyuncu laptopu amd mi intel mi 2070 mi 3060 mı

veysoooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
VEYSEL
amd yeni nesil mobil işlemcilerinde inteli resmen tokatladı amd almanı öneririm
tokat manyahı yaptı birazdan olcek çöp kutusuna atcak :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen ne diyorsun kasa mı laptop mu 11 bin lira olmuş 3060 sadece ekran kartı haketmiyor bence bu fiyatı
laptop al ama taşımakta zorlanırsın 5 kg sanırsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat

veysoooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
VEYSEL

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sen ne diyorsun kasa mı laptop mu 11 bin lira olmuş 3060 sadece ekran kartı haketmiyor bence bu fiyatı
mobil olmayan model 550W da sorunsuz çalışıyor diyorum sen adama neden 700w psu anca yetiyor diyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat
tokat manyahı yaptı birazdan olcek çöp kutusuna atcak :D

laptop al ama taşımakta zorlanırsın 5 kg sanırsam
O sıkıntı değil hangi laptopu alsam acaba diyorum amd li

mobil olmayan model 550W da sorunsuz çalışıyor diyorum sen adama neden 700w psu anca yetiyor diyorsun
15000 lira maks en iyi oyuncu laptopu önerir misin biliyor musun

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Benim elimde maksimum 15 bin TL para var ve oyuncu laptopu alacağım ama kafam çok karışık rtx 3060mı veya 2070li bilgisayar mı veyahut hangi marka PC almalıyım başım ağrımasın. Oyun oynayacağım okulla ilgili proje hazırlayacağım ama genel olarak oyunda performansı çok yüksek bir laptop almak istiyorum ve aklımda amd mi intel mi soruları gibi deli gibi kurcalıyorum yardımcı olursanız sevinirim link atarsanız veya tecrübe edindiyseniz oyunlarda deli gibi akmak istiyorum 27 inç 2k monitörüm var ama kasa toplamak şuan mantıklı gelmediğinde laptop alacağım ev dubleks bir alt katta oyun oynarım bir üste ve yazın genellikle dolaşıyorum bir yerden bir yere bana sağlam oyuncu laptopu lazım teşekkür ederim....
eğer taşınabilirlik istiyorsan sürekli yanında taşıman gerekiyorsa cihazı laptop al ama sabit olucam diyorsan masaüstü topla

veysoooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
VEYSEL
hayır laptop ta güç kaynaği kısıtlı olduğu için rtx 3060 ın gücünü düşürüyorlar ama yinede cyber punk ta 100 fps alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat
monster sıkıntılı diyorlar ?

eğer taşınabilirlik istiyorsan sürekli yanında taşıman gerekiyorsa cihazı laptop al ama sabit olucam diyorsan masaüstü topla
3060 daha 4 5 ay önce 7000 bin TL civarındaydı şimdi olmuş 11 bin TL sadece ve Abdullah abi toptan 12 bin TL ye canavar toplamıştı 3060lı

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
O sıkıntı değil hangi laptopu alsam acaba diyorum amd li

15000 lira maks en iyi oyuncu laptopu önerir misin biliyor musun
bu bütçelerde msı harici marka önermem en kalitelisi msi dır ki fiyat farkınıda bu yüzden orataya koyar

monster sıkıntılı diyorlar ?

3060 daha 4 5 ay önce 7000 bin TL civarındaydı şimdi olmuş 11 bin TL sadece ve Abdullah abi toptan 12 bin TL ye canavar toplamıştı 3060lı
monster'a bu fiyat bandında sakın bulaşma hak etmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat
Benim tek olucak çift ekran kullanacağım işim bittimide söküp gezeceğim o tarz güçlü sağlam cihaz..

bu bütçelerde msı harici marka önermem en kalitelisi msi dır ki fiyat farkınıda bu yüzden orataya koyar

Benim tek olucak çift ekran kullanacağım işim bittimide söküp gezeceğim o tarz güçlü sağlam cihaz..
Max-q mu yoksa P mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,390
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom