Çok doğru bir yaklaşım hem emeyim hem gömeyim olmaz bu fiyat bandında gerçek 7.1 bulamazsın zaten ki gerçek 7.1ler sadece stüdyo kulaklıklarında var onlarda 30 binden başlıyor iyisi mi sen sadece ses kalitesine ve mikrofona odaklan millet sevmese de havit mikrofon konusunda üzmeyeceğe benziyor havit happy hourdan kendine bir kulaklık birde çay alabilirsin hocamın verdiklerinin yanında bir dönerde iyi gider 7.1 iyi bir şey değil arkadaşlar sizin 3 5 7 bin liraya aldıklarınızın hepsinde SANAL 7.1 var gerçek 7.1 yok gerçek 7.1 müzisyene lazım valo cs Fortnite r6 pubg oynarken 7.1 sana yaramaz aksine zarar verir senin beynin hareket yönüne göre kısılmış sesi algılayana kadar ölürsün müzisyensen Konu aç atarız 30 40klık gerçek kulaklıkları onunla şarkının en low key frekansını bile yakalarsın
İnsanların kafa çöp oldu işte. En balon en meşhur olaylardan birisi bu 7.1ch mevzusu. Alacağın 1.5k kulaklıkta anca 7.1ch kutu üzerine yazarlar. Ama insanlara satıyor işte. Günümüzde insanları tokatlayan 3 fenomen 0.5ms (monitör) - 8k(mouse) - 7.1ch(kulaklık)Çok doğru bir yaklaşım hem emeyim hem gömeyim olmaz bu fiyat bandında gerçek 7.1 bulamazsın zaten ki gerçek 7.1ler sadece stüdyo kulaklıklarında var onlarda 30 binden başlıyor iyisi mi sen sadece ses kalitesine ve mikrofona odaklan millet sevmese de havit mikrofon konusunda üzmeyeceğe benziyor havit happy hourdan kendine bir kulaklık birde çay alabilirsin hocamın verdiklerinin yanında bir dönerde iyi gider 7.1 iyi bir şey değil arkadaşlar sizin 3 5 7 bin liraya aldıklarınızın hepsinde SANAL 7.1 var gerçek 7.1 yok gerçek 7.1 müzisyene lazım valo cs Fortnite r6 pubg oynarken 7.1 sana yaramaz aksine zarar verir senin beynin hareket yönüne göre kısılmış sesi algılayana kadar ölürsün müzisyensen Konu aç atarız 30 40klık gerçek kulaklıkları onunla şarkının en low key frekansını bile yakalarsın
Anlamayanı kekleme projesi ne herkes nemalanıyor hocam 1 ms gtg monitör bile çoğu zaman gerçekten 1 ms gtg sağlayamıyorken 0.5lar 0.3ler sentetik Allahın unuttuğu dağın başındaki labda normal kullanıcının hiç yapamayacağı bir setupla abidik gubudik ayarla alınmış değeri damgalatıp basıyorlar insanlarda buna kanıyorİnsanların kafa çöp oldu işte. En balon en meşhur olaylardan birisi bu 7.1ch mevzusu. Alacağın 1.5k kulaklıkta anca 7.1ch kutu üzerine yazarlar. Ama insanlara satıyor işte. Günümüzde insanları tokatlayan 3 fenomen 0.5ms (monitör) - 8k(mouse) - 7.1ch(kulaklık)
Forumun bilinçlenmesi için bir çok konuya yazmaya çalışıyorum fikrimi paylaşıyorum ama çok fazla karşıt görüş olunca kalabalık daha haklı görünüyor. O yüzden biraz ti'ye alıyorumAnlamayanı kekleme projesi ne herkes nemalanıyor hocam 1 ms gtg monitör bile çoğu zaman gerçekten 1 ms gtg sağlayamıyorken 0.5lar 0.3ler sentetik Allahın unuttuğu dağın başındaki labda normal kullanıcının hiç yapamayacağı bir setupla abidik gubudik ayarla alınmış değeri damgalatıp basıyorlar insanlarda buna kanıyor
Onu bende yapıyorum ve beni trol olmakla suçluyorlar "bilgisizliğini cahilliğini yüzüne vuruyorum ironiyi bile anlamıyorsun ama beni suçluyorsun" forumun özeti bu benden daha bilgili birisi varsa takibe alıyorum ki mesajlarından bende yararlanayım adam biliyor benim bilgi eksiğimi kapatsın diye ama motorla kaza yaptım belim ağrıyor doktora gitmeli miyim diye konu açanların olduğu forumda kendimi ne kadar geliştiririm muamma bildiklerimi aktarırken aynı zamanda eğlenmeye çalışıyorum dost arayan arkadaşlara tost yazdığım gibiForumun bilinçlenmesi için bir çok konuya yazmaya çalışıyorum fikrimi paylaşıyorum ama çok fazla karşıt görüş olunca kalabalık daha haklı görünüyor. O yüzden biraz ti'ye alıyorum![]()