1500₺ kablosuz gamepad önerisi

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
809
Selamlar dostlar 800₺ bütçem var kablosuz uzun ömürlü rahat kullanımı olan pilli olabilir ama şarjlı olursa daha iyi olur titreşimi kesinlikle olsun ekstra özellikler varsa iyi olur ama olmasına gerek yok çoğunlukla forza 5 microsoft flight simulator oynuyorum elimde logitech f310 var bunu kardeşime verip yeni kolla ben oynayıp beraber fifa pes oynamak istiyorum ne alabilirim bu bütçelerde şimdiden teşekkürler iyi akşamlar

Selamlar dostlar 800₺ bütçem var kablosuz uzun ömürlü rahat kullanımı olan pilli olabilir ama şarjlı olursa daha iyi olur titreşimi kesinlikle olsun ekstra özellikler varsa iyi olur ama olmasına gerek yok çoğunlukla forza 5 microsoft flight simulator oynuyorum elimde logitech f310 var bunu kardeşime verip yeni kolla ben oynayıp beraber fifa pes oynamak istiyorum ne alabilirim bu bütçelerde şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
Bence bütçeyi bira arttırıp taksitle temiz bişey almak daha mantıklı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://ty.gl/az0ijug18a0c4 FP ürünü başkada ztn çok zor bu fiyata

Bence bütçeyi bira arttırıp taksitle temiz bişey almak daha mantıklı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://ty.gl/az0ijug18a0c4 FP ürünü başkada ztn çok zor bu fiyata
bunu düşünüyordum zaten hocam ben f310 aldığım zaman 800 900 civarındaydı f710 yinede bakıyorum biraz

dostlar bütçeyi 1500tl ye çıkarttım şimdi neler alabilirim

öneri yok mu ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,588
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri