Düşüneceğim hocamKablosuzmu bilmiyorum ama K87 Pro'ya bir bakın derim kendime aldım.
Laptop yanına alacağım öyle bir klavye tercihim değil sesten kastım blue switch kadar sesli olmaması lazım.Az ses çıkaran istiyorsan low profile bakacaksın switchlerin illa sesi olur
Red switch önerdim zaten TKL boyutunda %60 önermiyorum ben.Laptop yanına alacağım öyle bir klavye tercihim değil sesten kastım blue switch kadar sesli olmaması lazım.
alabiliyorsan benim şahsi fikrim az daha çık sahibinden aula f75 al taş gibi klavye yazım hissiyatı vesaire baya iyiLaptop yanına alacağım öyle bir klavye tercihim değil sesten kastım blue switch kadar sesli olmaması lazım.
1500 Tl
Kablosuz kullanılması tercihimdir. Türkçe Q olması lazım boyut olarak küçük ve taşınabilirlik istiyorum anca oyun oynarken kullanacağım
az ses çıkaran ve rgb olmasa da aydınlatmalı olması güzel olur
İngilizce olması sıkıntı yaratmaz mıKablolu yazdıgına bakma kablosuz.![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hayır ne sıkıntısı yaratsın suan dareu ek871gtr kullanıyorum keycapsler ingilizce fakat windowstan türkçeye alıyorum sorun olmuyor.İngilizce olması sıkıntı yaratmaz mı
Hayır ne sıkıntısı yaratsın suan dareu ek871gtr kullanıyorum keycapsler ingilizce fakat windowstan türkçeye alıyorum sorun olmuyor.
Normalde bunu önerecektim ama sessiz olsun diye onu onerdım.