e sonucta sari sitede sattiklarinin cogu temudan geliyor sari siteden alsa ne olacak.hocam sarı sitede sıfır ajazz ak992ler var onlara bakabilirsin
Yok hocam benim ihtiyacım olduğumdan değil ama bazıları illa tam boyut istiyor. Bende tavsiyede bulunurken varsa daha iyisini tavsiye ederim diye düşündüm.hocam tam boyutu ne yapacaksiniz ki numpade falan ihtiyaciniz yoksa alin %80 %75 gitsin
peki siz mi yurt disindan almak istemiyorsunuz yoksa ihtiyaci olanlar miYok hocam benim ihtiyacım olduğumdan değil ama bazıları illa tam boyut istiyor. Bende tavsiyede bulunurken varsa daha iyisini tavsiye ederim diye düşündüm.
Num pad lazım solid içinhocam tam boyutu ne yapacaksiniz ki numpade falan ihtiyaciniz yoksa alin %80 %75 gitsin
tek basina bluetooth numpadler satiliyor onlara bakinNum pad lazım solid için
Yurt dışından istememe sebebim şu; ben Türk'üm ve Çin'in zülm ettiği kişilerde benim kanımda ve ben kendi soyumun katledilmesine destek vermek istemiyorum. Çin'in Doğu Türkistan daki Türklere yaptıklarını duymuşsunuzdur.peki siz mi yurt disindan almak istemiyorsunuz yoksa ihtiyaci olanlar mi
Benim yurt dışı ürünlerle sorunum yok tabi. Gümrükte kalmadığı sürece her ürünü alabilirim. İhtiyacı olanları bilemem.peki siz mi yurt disindan almak istemiyorsunuz yoksa ihtiyaci olanlar mi
Bakayım dediğiniz de mantıklı %100 klavyeler gereksiz pahalı oluyor ve çoğu tuş kullanılmıyor. Bana sadece num pad lazim dediğiniz mantıklı.tek basina bluetooth numpadler satiliyor onlara bakin
hocam adam belki siarpiş süresi için istemiyordur diyepeki siz mi yurt disindan almak istemiyorsunuz yoksa ihtiyaci olanlar mi
birini daha %100 klavyeden kurtardik bakalim kac kisiyi daha %100 klavyelerden kurtaracagizBakayım dediğiniz de mantıklı %100 klavyeler gereksiz pahalı oluyor ve çoğu tuş kullanılmıyor. Bana sadece num pad lazim dediğiniz mantıklı.