Geldi tuğla tavsiyesi sübhanallah.G502 biraz bütçeyi arttırırsan.
Max 1500 TL'ye ne onerebilirsiniz elim büyük palm claw ortası bir sekilde tutuyorum belki cok az birsey esneme payi olabilir
Deluxa kötü diyen yorumlar gordum emin olamadimDelux M800 Pro
Geldi tuğla tavsiyesi sübhanallah.
Aklımda vxr r1 veya darmoshark m3 almak vardı da cok kararsiz kaldimG502 biraz bütçeyi arttırırsan.
Delux M800 Pro değil de ultra modeli alınır hocam.Deluxa kötü diyen yorumlar gordum emin olamadim
Aklımda vxr r1 veya darmoshark m3 almak vardı da cok kararsiz kaldim
Hocam Pro modelini kullanıyorum gayet memnunum.Deluxa kötü diyen yorumlar gordum emin olamadim
Bende 2 si arasında Kaldım Darmosark m3 dayanıksız olduğunu Duydum. vxe r1 modelini aldım 1 haftadır Kullanıyorum memnunum alınabilirDeluxa kötü diyen yorumlar gordum emin olamadim
Hocam tutus sekliniz nedir(elinize nasıl oturdu benim elim buyuk hocam ondan biraz takıldım) birde sizce hakediyormu parasınıBende 2 si arasında Kaldım Darmosark m3 dayanıksız olduğunu Duydum. vxe r1 modelini aldım 1 haftadır Kullanıyorum memnunum alınabilir
palm ve claw grip arası hocam benim elim aşırı büyük değil cuk oturdu fazlasıyla hakediyor bütçe artırabilirseniz pro yada pro max modelini de alabilirsinizHocam tutus sekliniz nedir(elinize nasıl oturdu benim elim buyuk hocam ondan biraz takıldım) birde sizce hakediyormu parasını