Neler Yeni

150bin tl motor onerisi

Byburtlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Byburtlu
Bütçe
150000
Arkadaşlar uzun zamandır motor araştırıyorum kredi ile alacağım 100-150 arası motor bakıyorum tercih olarak sifir yada sıfıra yakın bi motor arayisindayim ilk başlarda cf moto 250sr bakiyodum ancak şu sıralar sikayetvarda çok fazla şikayet gördüm eskiden böyle kronik sıkıntıları yoktu yeni serileri çöp sanırım vazgeçtim şuan aklımda honda cb 250 r var naked model 130 kusur tam 150bin tl nin altında olursa güzel ekipmanlar da almayı dusunuyoeum bu yuzd3n bu motoru tercih etmeyi düşünüyorum önerileriniz nedir ? bide sadece 50 cc motor kullandım ilk motorum olacak cin malıyla basimi agritmak istemiyorum ve yüksek cc öneriniz varsa alabilirim ama fiyatlar belli lütfen motordan anlayan arkadaşlar yardımcı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Çağdaş Akıncı
Arkadaşlar uzun zamandır motor araştırıyorum kredi ile alacağım 100-150 arası motor bakıyorum tercih olarak sifir yada sıfıra yakın bi motor arayisindayim ilk başlarda cf moto 250sr bakiyodum ancak şu sıralar sikayetvarda çok fazla şikayet gördüm eskiden böyle kronik sıkıntıları yoktu yeni serileri çöp sanırım vazgeçtim şuan aklımda honda cb 250 r var naked model 130 kusur tam 150bin TL nin altında olursa güzel ekipmanlar da almayı dusunuyoeum bu yuzd3n bu motoru tercih etmeyi düşünüyorum önerileriniz nedir ? bide sadece 50 cc motor kullandım ilk motorum olacak cin malıyla basimi agritmak istemiyorum ve yüksek cc öneriniz varsa alabilirim ama fiyatlar belli lütfen motordan anlayan arkadaşlar yardımcı olsun
Yamaha r25- mt
25 alabilirsin çift silindir 250 cc

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
R25 veya MT25 öneririm.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
sadece 50cc kullanıp naked yada racer motor önermem. Yıllarını motora vermiş biri olarak

Al birtane honda pcx yada honda forza keyifle kaliteli takıl.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
MT25-250NK-R25
Ben olsam 250NK alırdım, hem ucuz hem de çok şık duran bir motor.
Yamaha fiyatları çok abartıldı.

Ayrıca ilk motorunsa 250cc'den başlamanı önermem, zira başına geçirme ihtimalin yüksek. Hele ki racing bir motor alırsan daha da yüksek.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Celal Can
xmax 400 lük olanından alıp arkama bakmam ben.

Byburtlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Byburtlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mt25 ve r25 fiyatları çok uçuk seviyelerde almak isterim ama alamam scooter tarzı istemiyorum ve 250cc başlangıç için ideal olduğunu düşünüyorum ben bisiklet almak istemiyorum arkadaşlar 150cc yada 125cc
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten
MT25-250NK-R25

Ayrıca ilk motorunsa 250cc'den başlamanı önermem, zira başına geçirme ihtimalin yüksek. Hele ki racing bir motor alırsan daha da yüksek.
250cc racing motor olmadığını herkes biliyordur umarım zaten 250cc yeterli başlangıç için 1-2 seneye araba kredim bittikten sonra 1000cc almayı düşünüyorum

MT25-250NK-R25

250sr çok problemleri varmış şu sıralar çok şikayet var peki nk serisi nasıl kullanan biri varmi problem yaşamış mi uzun kullanımda

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Mt25 ve r25 fiyatları çok uçuk seviyelerde almak isterim ama alamam scooter tarzı istemiyorum ve 250cc başlangıç için ideal olduğunu düşünüyorum ben bisiklet almak istemiyorum arkadaşlar 150cc yada 125cc

Zaten

250cc racing motor olmadığını herkes biliyordur umarım zaten 250cc yeterli başlangıç için 1-2 seneye araba kredim bittikten sonra 1000cc almayı düşünüyorum

250sr çok problemleri varmış şu sıralar çok şikayet var peki nk serisi nasıl kullanan biri varmi problem yaşamış mi uzun kullanımda
Dostum motorlar hakkında pek bilgi sahibi değilsin sanırım. 125CC bile racing motor var. Racing, naked, bobber, cafe racer, chopper gibi ayrı ayrı modelleri bulunur motorların.
Mesela R25 bir racing motordur. MT 25 ve 250NK ise naked bir motordur.
İlk motora başlarken racing önerilmez, çünkü manevra kabiliyeti tecrübe ister. Yatırıp arabanın altına sokarsın tecrübesiz isen.
120cc- 150cc'ye bisiklet mi diyorsun? Kaç defa 125cc motor sürdün dostum hayatında?
Böyle sabırsız, tecrübesiz hareketler yapıyorsunuz sonra görüyoruz haberlerde, "motor tutkusu bir can daha aldı".

Az altın elbiseli adam izle dediklerimi anlarsın.

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Dostum motorlar hakkında pek bilgi sahibi değilsin sanırım. 125CC bile racing motor var. Racing, naked, bobber, cafe racer, chopper gibi ayrı ayrı modelleri bulunur motorların.
Mesela R25 bir racing motordur. MT 25 ve 250NK ise naked bir motordur.
İlk motora başlarken racing önerilmez, çünkü manevra kabiliyeti tecrübe ister. Yatırıp arabanın altına sokarsın tecrübesiz isen.
120cc- 150cc'ye bisiklet mi diyorsun? Kaç defa 125cc motor sürdün dostum hayatında?
Böyle sabırsız, tecrübesiz hareketler yapıyorsunuz sonra görüyoruz haberlerde, "motor tutkusu bir can daha aldı".

Az altın elbiseli adam izle dediklerimi anlarsın.

İlk başlangıç için 70-80K bütçem var ne önerirsiniz ? A sınıfı ehliyetim var

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
İlk başlangıç için 70-80K bütçem var ne önerirsiniz ? A sınıfı ehliyetim var
150NK-MT125 öneririm.
A sınıfı ehliyetin olduğuna emin misin? A sınıfı motor ehliyeti 2 yıllık tecrübe gerektiriyor.

Top Bottom