Neler Yeni

1550 TL altı monitör önerebilir misiniz?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
İncehesap mı yok o uzak dursun hele indirimde hiç gerek yok 20 gün kargo beklemeye niyetim yok şuan bile incehesap hakkında dönen şeyler belli forumda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçemi aşıyor hocam aşıyor 1550 Lira bir nevi son daha üstüne çıkarsam kasayı alamıyorum.
Doğrudur ben bir ay beklerim muhtemelen hahahaha

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bu monitör nasıldır İPS olması benim için pek önemli değil hem pivot özelliği var. İyi bir monitör mü acaba?
Panelini göremedim. VA değilse almanızı önermem. İPS her ne kadar önemsemeseniz de Pivot özelliği panelden ödün verecek kadar önemli mi gerçekten? Önemli ise tercih edebilirsiniz. Hatta c24g1 de düşünebilirsiniz.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Panelini göremedim. VA değilse almanızı önermem. İPS her ne kadar önemsemeseniz de Pivot özelliği panelden ödün verecek kadar önemli mi gerçekten? Önemli ise tercih edebilirsiniz. Hatta c24g1 de düşünebilirsiniz.
Hocam elbet önemli değil fakat bu monitör için çok giriş seviyesi deniyor bütçe gereği öyle olacak tabi ki fakat bu monitör de TN panel imiş sanrım ya sizin attığınızı alacağım veya bir şekil bütçe arttırıp 24G2U

Birde daha önce hiç İPS panel kullanmadığım için biraz da bana önemsiz geliyor. Sanırım en iyisi İPS almak olacak.

Bu monitör de İPS panel tasarımı ve malzeme kalitesi daha iyi gibi duruyor sanırım bunu alacağım hem bütçemi de aşmıyor.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Hocam elbet önemli değil fakat bu monitör için çok giriş seviyesi deniyor bütçe gereği öyle olacak tabi ki fakat bu monitör de TN panel imiş sanrım ya sizin attığınızı alacağım veya bir şekil bütçe arttırıp 24G2U

Birde daha önce hiç İPS panel kullanmadığım için biraz da bana önemsiz geliyor. Sanırım en iyisi İPS almak olacak.

Bu monitör de İPS panel tasarımı ve malzeme kalitesi daha iyi gibi duruyor sanırım bunu alacağım hem bütçemi de aşmıyor.
Ben de TN kullanırken bana iyi geliyordu fakat bir teknoloji mağazasında aynı anda karşılaştırma imkanım olunca gerçekleri anladım. Baya fark var çünkü. Ayrıca o monitör de fena durmuyor, tercih edilebilir.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran

BenEsra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
BenEsra
Elbetteki hayır tahminimce daha haftalarca bekleyebilirim. Kendimi buna hazırladığım için sanırım, pek laf etmiyorum boynumu eğdim bekliyorum

Peki ya size ulaştı mı ?
Hayır bende geçen haftaki indirimden almıştım mesaj attığımda 3 gün içerisinde kargoya verilme ibaresi var verilir falan denildi ama hala bir tık yok 🙂😪

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,693
Son üye
GHOST.25
Top Bottom