kırmızışarapp 80+ Silver Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3,702 25 Şubat 2024 #27 bakober yazmış: Çok mu kötü ki bu sistem cs valo genshin oynadığımı göz önüne alirsak Devamı için tıklayın... Ya tabii ki oynanır ama kampanya beklesen daha iyi olur gibi.
bakober yazmış: Çok mu kötü ki bu sistem cs valo genshin oynadığımı göz önüne alirsak Devamı için tıklayın... Ya tabii ki oynanır ama kampanya beklesen daha iyi olur gibi.
B bakober 80+ Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 114 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim Barkın 25 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 kırmızışarapp yazmış: Ya tabii ki oynanır ama kampanya beklesen daha iyi olur gib beklemekten artık zamlanmaya başladı alayım direkt kurtulayım istiyorum ben eskiden hpnin birtane Intel iris xe graphicsli dizüstü bilgisayarını kullandım cs2de 20fps falan sliyodum Devamı için tıklayın...
kırmızışarapp yazmış: Ya tabii ki oynanır ama kampanya beklesen daha iyi olur gib beklemekten artık zamlanmaya başladı alayım direkt kurtulayım istiyorum ben eskiden hpnin birtane Intel iris xe graphicsli dizüstü bilgisayarını kullandım cs2de 20fps falan sliyodum Devamı için tıklayın...