18k'ya mi 13t pro var. 15k'ya ikinci el bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Ya da 12t pro da bulsanız olur.Yurtdışı olur sıkıntı yok. Genellikle PUBG oynuyorum 90fps vermesi lazım. Minimum 256 gb olsun. Kamerası düzgün olsun
Poco X6 Pro dışında kriterlerinizi karşılayan cihaz yokYurtdışı olur sıkıntı yok. Genellikle PUBG oynuyorum 90fps vermesi lazım. Minimum 256 gb olsun. Kamerası düzgün olsun
Teşekkürler bende onu düşünüyordumX6 Pro en mantıklısı.
Peki yurtdışı cihazlarda IMEI felan nasıl oluyor.Poco X6 Pro dışında kriterlerinizi karşılayan cihaz yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
YD olarak Xiaomi 13 bulabilirseniz güzel olur. Kamera anlamında da uzmez
Telefoncular atıyor hocam, Xiaomi utm cihazlarda oluyor, oneplus vs. cihazlarda 2021 sonrası olmuyor.Teşekkürler bende onu düşünüyordum
Peki yurtdışı cihazlarda IMEI felan nasıl oluyor.
Poco X6 pro ya atılmazmı yaniTelefoncular atıyor hocam, Xiaomi utm cihazlarda oluyor, oneplus vs. cihazlarda 2021 sonrası olmuyor.
poco xioaminin hocamPoco X6 pro ya atılmazmı yani
Yani alsam IMEI letsem kalıcı olarak kapanmadan tüm özellikleri kullanılıyor değilmi.poco xioaminin hocam
o olayları ben bilmiyorum hocam görmüşken söyleyim dedimYani alsam IMEI letsem kalıcı olarak kapanmadan tüm özellikleri kullanılıyor değilmi.
2500 civari daha ekleyin X6 pro alın kullanıyorum bende sorulari alabilirimYurtdışı olur sıkıntı yok. Genellikle PUBG oynuyorum 90fps vermesi lazım. Minimum 256 gb olsun. Kamerası düzgün olsun
Yurtdışı 12k2500 civari daha ekleyin X6 pro alın kullanıyorum bende sorulari alabilirim
0-100 şarj kaç dakikada doluyor ve ne kadar gidiyor2500 civari daha ekleyin X6 pro alın kullanıyorum bende sorulari alabilirim
0-100 40 dakika falan sanırım fazla telefona bakmiyorsaniz 2 gün bile çıkartır fakat ciddi bir şekilde hic elinizden düşmüyor ise 1 gün zor ama oda normal yaniYurtdışı 12k
Mesaj otomatik birleştirildi:
0-100 şarj kaç dakikada doluyor ve ne kadar gidiyor