15K civarı samsung telefon

Denot

80+
Reaksiyon skoru
5
kendime ve anneme telefon almak istiyorum samsung düşünüyorum bütçe herbiri için 15K civarı biraz yukarı yada aşşağı fiyatlar farketmez ikimizde genel olarak günlük kullanım için alacağız ben biraz oyun oynayabilirim (clash royale,pubg gibi) hangi modelleri önerirsiniz

A55-56

kendime ve anneme telefon almak istiyorum samsung düşünüyorum bütçe herbiri için 15K civarı biraz yukarı yada aşşağı fiyatlar farketmez ikimizde genel olarak günlük kullanım için alacağız ben biraz oyun oynayabilirim (clash royale,pubg gibi) hangi modelleri önerirsiniz
eğerki 0 alacaksınız a35 o fiyata çok iyi olur ama 2. el alacaksanız o fiyata daha iyi olan a55 s21 fe gibi modelleride bulabilirisiniz

A54 kullanıyorum aşırı derecede memnunum

a56 varken a55 alınmaz aradaki fiyat farkı çok az bu farkı ödeyerek daha fazla güncelleme,daha iyi ekran,daha iyi işlemci alıyorsun aradaki fiyat farkıyla.

peki hangi sitelerden almalıyım yada direk şubeden felan mı almalıyım bilmiyorum bu konularda bilgim az trendyol felan olabilirmiki
A36 alınır, nereden olacağı konusunda ise Akakçeden bakın güvenilir olarak nerede uygunsa oradan alın.

Mesela bu güzel satıcı da Mediamarkt güvenilir yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,905
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri