Neler Yeni

15k civarina sıfır ikinci el tablet onerisi

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
SAİT SEYYİD
15k civarina sıfır ikinci el tablet onerisi acil
samsung seviyorsan ikinci el samsung tab s9 apple seviyorsan ikinci el apple ipad air 5 al ikinci el istemiyorsan ipad 10 olabilir ama ipad air 5 vs tab s9 çok daha iyi

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
samsung seviyorsan ikinci el samsung tab s9 apple seviyorsan ikinci el apple ipad air 5 al ikinci el istemiyorsan ipad 10 olabilir ama ipad air 5 vs tab s9 çok daha iyi
15k bütçesi var 20 bin liralık çöpün çöpü iPad öneriyorsun. Aç bak bakalım özelliklerine muadili olan YARI FİYATI Samsung ile yarışabiliyor mu? Millete bu para havadan gelmiyor. Bu kadar kötü insan olmayın. Uyguna daha iyisi varken pahalıya daha kötüsünü öneriyorsunuz. Yazıklar olsun size.

sexpir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
furkandogan
Pişman falan olmazsın boş yapıyor. Burada sana neden iPad almaman gerektiğine dair satırlarca yazı yazabilirim ancak gerek yok. Güven bana. Samsung Tab S9 FE Plus al geç. Pişman olmayacaksın.

Bu linkteki amazon.com.tr satıcısından alırsan hiçbir sorun yaşamazsın. Şimdiden hayırlı olsun. Bu fiyata daha iyi bir ürün yok.
samsung s9fe+ aldım eyvallah hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
SAİT SEYYİD
15k bütçesi var 20 bin liralık çöpün çöpü iPad öneriyorsun. Aç bak bakalım özelliklerine muadili olan YARI FİYATI Samsung ile yarışabiliyor mu? Millete bu para havadan gelmiyor. Bu kadar kötü insan olmayın. Uyguna daha iyisi varken pahalıya daha kötüsünü öneriyorsunuz. Yazıklar olsun size.
fark ettiysen düz s9 uda önerdim zaten samsung daha iyi onuda biliyorum ama millet ipad seviyor marka diye oda marka seviyorsa söyledim zten apple seviyorsun diye ipad al samsung seviyorsan s9 al dedim yanlış bir şey söylemedim ayrıca ipad 10 s9fe den daha iyi haberinde olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Erdem
Top Bottom