Pişman falan olmazsın boş yapıyor. Burada sana neden iPad almaman gerektiğine dair satırlarca yazı yazabilirim ancak gerek yok. Güven bana. Samsung Tab S9 FE Plus al geç. Pişman olmayacaksın.model ?
samsung seviyorsan ikinci el samsung tab s9 apple seviyorsan ikinci el apple ipad air 5 al ikinci el istemiyorsan ipad 10 olabilir ama ipad air 5 vs tab s9 çok daha iyi15k civarina sıfır ikinci el tablet onerisi acil
15k bütçesi var 20 bin liralık çöpün çöpü iPad öneriyorsun. Aç bak bakalım özelliklerine muadili olan YARI FİYATI Samsung ile yarışabiliyor mu? Millete bu para havadan gelmiyor. Bu kadar kötü insan olmayın. Uyguna daha iyisi varken pahalıya daha kötüsünü öneriyorsunuz. Yazıklar olsun size.samsung seviyorsan ikinci el samsung tab s9 apple seviyorsan ikinci el apple ipad air 5 al ikinci el istemiyorsan ipad 10 olabilir ama ipad air 5 vs tab s9 çok daha iyi
samsung s9fe+ aldım eyvallah hocamPişman falan olmazsın boş yapıyor. Burada sana neden iPad almaman gerektiğine dair satırlarca yazı yazabilirim ancak gerek yok. Güven bana. Samsung Tab S9 FE Plus al geç. Pişman olmayacaksın.
Bu linkteki amazon.com.tr satıcısından alırsan hiçbir sorun yaşamazsın. Şimdiden hayırlı olsun. Bu fiyata daha iyi bir ürün yok.
Güle güle kullanırsınız inşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Amazondan aldın dimi?samsung s9fe+ aldım eyvallah hocam
fark ettiysen düz s9 uda önerdim zaten samsung daha iyi onuda biliyorum ama millet ipad seviyor marka diye oda marka seviyorsa söyledim zten apple seviyorsun diye ipad al samsung seviyorsan s9 al dedim yanlış bir şey söylemedim ayrıca ipad 10 s9fe den daha iyi haberinde olsun15k bütçesi var 20 bin liralık çöpün çöpü iPad öneriyorsun. Aç bak bakalım özelliklerine muadili olan YARI FİYATI Samsung ile yarışabiliyor mu? Millete bu para havadan gelmiyor. Bu kadar kötü insan olmayın. Uyguna daha iyisi varken pahalıya daha kötüsünü öneriyorsunuz. Yazıklar olsun size.
2 el iPad Air 5 iPad Mini 515k civarina sıfır ikinci el tablet onerisi acil
Mini 6 pardon2 el iPad Air 5 iPad Mini 5
Samsung tarafınıda yönelene bilir siniz ama tablet de ben iPad öneriyorum