Neler Yeni

20k Robot süpürge önerisi

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
abdulkadir bayram
Bütçe
20000
Beyler annem evde kullanmaya robot süpürge istiyor da ben https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-robot-vacuum-s10t-8000pa-akilli-robot-supurge-p-458904548?boutiqueId=678155&merchantId=968?adjust_t=r7x8wfn_bz3o6ag&adjust_campaign=x:all_y:all_z:all_t:catalog&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=x:all_y:all_z:all_t:catalog&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true bunu buldum 8000pa emiş gücü var muadillerinin arasındaki en iyisi gibi. Ama mesela bu halının uzerine gelince halıyı tanıyamıyormuş o yuzden paspası kaldırmıyor bilmiyorum bu her süpürgede varmı yoksa bu eski nesil falan mı. Başka öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleme:

hfk38

80+
Hocam ben de Roborock Q8 Max var çok memnunum istersen ona da bak. Bendeki de süpürmeyi ayrı silmeyi ayrı yapıyor.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
abdulkadir bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben de Roborock Q8 Max var çok memnunum istersen ona da bak. Bendeki de süpürmeyi ayrı silmeyi ayrı yapıyor.
Hacı roborocka baktımda fiyatlarına göre emiş güçleri düşük kalıyor. Xiaomi x20 plus almayı düşünüyorum.

ThE LoSt

80+ Gold
Hacı roborocka baktımda fiyatlarına göre emiş güçleri düşük kalıyor. Xiaomi x20 plus almayı düşünüyorum.
8000pa ya çok takılmayın tam güçte hiçbir zaman kullanmayacaksanız kaldı ki tam güçte kullananlar evin tamamını süpüremediğini iddia ediyorlar ayrıca q8 max modelini değerlendirin derim çift fırça başlığı ile daha iyi performans gösterecektir kendim s8 sonic kullanıyorum 6000pa gücünde dengeli modda dahi yetiyor kaldı ki turbo ve maks seçenekleri de mevcut.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
abdulkadir bayram
8000pa ya çok takılmayın tam güçte hiçbir zaman kullanmayacaksanız kaldı ki tam güçte kullananlar evin tamamını süpüremediğini iddia ediyorlar ayrıca q8 max modelini değerlendirin derim çift fırça başlığı ile daha iyi performans gösterecektir kendim s8 sonic kullanıyorum 6000pa gücünde dengeli modda dahi yetiyor kaldı ki turbo ve maks seçenekleri de mevcut.

Hocam roborock düşünmüyorum xiaomi almak istiyor annem. O tarafta bir öneriniz var mı? Ben s10t yi ucuz fiyatı ve yüksek emiş gücü dolayısıyla düşünmüştüm.

elemin

80+ Bronze
Evinizde çok halı varsa paspas kaldırmayan modeller halılarınızı ıslatır hep rahatsız eder

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
abdulkadir bayram
Evinizde çok halı varsa paspas kaldırmayan modeller halılarınızı ıslatır hep rahatsız eder
Hocam halılardan kaçının özelliği oluyor sanırsam. Halı olan bölgeleri seçiyorsunuz oraları atlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam s8 sonic te halı tanıma özelliği var mı? Yani kendi kendine mopları kaldiriyormu haliya geldiginde. Bide yerleri silmesi güzelmi?

Son düzenleme:

ThE LoSt

80+ Gold
Hocam halılardan kaçının özelliği oluyor sanırsam. Halı olan bölgeleri seçiyorsunuz oraları atlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam s8 sonic te halı tanıma özelliği var mı? Yani kendi kendine mopları kaldiriyormu haliya geldiginde. Bide yerleri silmesi güzelmi?
Evet halı tanıma özelliği mevcut diğer rakiplerinden ayıran özellik bu zaten silme performansından gayet memnunum bütçeni artırırsan öneririm.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
abdulkadir bayram
Evet halı tanıma özelliği mevcut diğer rakiplerinden ayıran özellik bu zaten silme performansından gayet memnunum bütçeni artırırsan öneririm.
Peki q7 pro plus nasıldır hangisi daha iyi

Top Bottom