15k'ya 2k 27inc 240hz monitör

LeLouch37

80+
Reaksiyon skoru
4
Bu monitör seçmek ne zor işmiş arkadaş hangisine baksam birsürü olumlu birsürü olumsuz yorum var neyse. Arkadaşlar iş falan yapmıcam film belki izlerim çoğunluk oyun odaklı olacak 2k bi monitör bakıyorum bütçem 15k. En az 240hz olsun renk doğruluğu istiyorum genelde cs oynarım ama ilk sistemim olduğu için hikayelilere de abanıcam IPS panelin grimsi siyahlarını hiç sevmiyorum ama oyun için IPS daha iyiymiş 27inc ekran yeterli benim için. 15k ya maksimum verim alabileceğim ghosting ışık sızması vb. Şeylerin en az olduğu bi monitör önerebilir misiniz ? Va düşünmüyorum ama bu monitörü buldum arada kaldım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
@Tayfunns hocam tercihimi

AOC Q27G42XE 180 Hz 0,5ms FreeSync 2K HDR10 Fast IPS Gysnc Oyuncu Monitörü

den yana kullandım sizce hata yapmış mıyım msi daha mı iyi?
Bu modelin incelemesini görmedim veya gördüysem de hatırlamıyorum. Yorum yapmam doğru olmaz. Rehbere de bir göz atın derim.

Ögrenci mağazadan 21kya 4taksit g6 oledi alın hocam pişman olmazsınız
15 ipse verecegine 5daha ver oled al gözler şenlensin

Teşekkür ederim hocam hemen kontrol ediyorum rehberlerinizi. Kalite kontrol derken ne demek istediğinizi pek anlayamadım bide ips tarafında söylediğim özelliklere uygun 15k ya kadar alabileceğim en iyi monitör hangisi olur ?
Ögrenci mağazadan 21kya 4taksit g6 oledi alın hocam pişman olmazsınız
15 ipse verecegine 5daha ver oled al gözler şenlensin
Yanma sorunu falan olur diye korkuyorum 😀

Teşekkür ederim hocam hemen kontrol ediyorum rehberlerinizi. Kalite kontrol derken ne demek istediğinizi pek anlayamadım bide ips tarafında söylediğim özelliklere uygun 15k ya kadar alabileceğim en iyi monitör hangisi olur ?

Yanma sorunu falan olur diye korkuyorum 😀
Ölü piksel şikayetleri fazla. Kalite kontrolden kastım bu.

Q27g4zr veya g65b alabilirsin.

Ölü piksel şikayetleri fazla. Kalite kontrolden kastım bu.

Q27g4zr veya g65b alabilirsin.
hocam geçende konuşmuştuk hatırlarsan Asus TUF VG27AQL5A alabilirsin demiştiniz ama bi sorum olacak bu monitörü çoğu kişiye önermemişsiniz onun yerine Q27g4zr veya g65b önermişsiniz. üçü arasında sıralama yapacak olursak size göre nasıl bu durum? cidden kafam karışık o yüzden çok soru soruyorum kusura bakmayın :)

hocam geçende konuşmuştuk hatırlarsan Asus TUF VG27AQL5A alabilirsin demiştiniz ama bi sorum olacak bu monitörü çoğu kişiye önermemişsiniz onun yerine Q27g4zr veya g65b önermişsiniz. üçü arasında sıralama yapacak olursak size göre nasıl bu durum? cidden kafam karışık o yüzden çok soru soruyorum kusura bakmayın :)
G65b yi zaten hep önerdim, mümkünse g65b alınmalı.

Vg27aql5a yı bu gün önermedim çünkü aklıma gelmedi. Q27g4zr çıkalı bir süre oluyor bu yüzden ilk aklıma gelen bu. Bir sürü kişi etiketliyor bir sürü kişi soruyor haliyle bir tek vatanda satıldığı için aklıma gelmiyor. Genel de akakçe yi açıp en düşük fiyattan sıralayarak bakıyorum. Baktıkça model isimleri aklıma geliyor. Malumunuz monitör isimleri çok karışık Asus desen sürekli monitör spamlıyor. Bu yüzden rehber açtım zaten. Hem 2k rehberim de bu monitör var hem de bu monitör özelinde inceleme yaptım. Fazla takılmayın iyi monitör. Farklarını da dün konusmuştuk zaten. Tekrar aynı şeyleri söylemek zamam kaybı olur.

G65b yi zaten hep önerdim, mümkünse g65b alınmalı.

Vg27aql5a yı bu gün önermedim çünkü aklıma gelmedi. Q27g4zr çıkalı bir süre oluyor bu yüzden ilk aklıma gelen bu. Bir sürü kişi etiketliyor bir sürü kişi soruyor haliyle bir tek vatanda satıldığı için aklıma gelmiyor. Genel de akakçe yi açıp en düşük fiyattan sıralayarak bakıyorum. Baktıkça model isimleri aklıma geliyor. Malumunuz monitör isimleri çok karışık Asus desen sürekli monitör spamlıyor. Bu yüzden rehber açtım zaten. Hem 2k rehberim de bu monitör var hem de bu monitör özelinde inceleme yaptım. Fazla takılmayın iyi monitör. Farklarını da dün konusmuştuk zaten. Tekrar aynı şeyleri söylemek zamam kaybı olur.
hmm anladım hocam teşekkürler bu arada asusta extra bi garanti süresi varmı 2 yıldan sonrası için? genelde asus ürünlerine daha fazla garanti süresi veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,007
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri