Bu monitör seçmek ne zor işmiş arkadaş hangisine baksam birsürü olumlu birsürü olumsuz yorum var neyse. Arkadaşlar iş falan yapmıcam film belki izlerim çoğunluk oyun odaklı olacak 2k bi monitör bakıyorum bütçem 15k. En az 240hz olsun renk doğruluğu istiyorum genelde cs oynarım ama ilk sistemim olduğu için hikayelilere de abanıcam IPS panelin grimsi siyahlarını hiç sevmiyorum ama oyun için IPS daha iyiymiş 27inc ekran yeterli benim için. 15k ya maksimum verim alabileceğim ghosting ışık sızması vb. Şeylerin en az olduğu bi monitör önerebilir misiniz ? Va düşünmüyorum ama bu monitörü buldum arada kaldım
www.akakce.com
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!