Neler Yeni

15m niz olsa ne yatırımı yapardınız ?

1905

80+ Silver
10 tane araba alır bitane de dükkan açar araç kiralama şirketi kurardım.

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Mehmet Kayra Suvar
hocam o parayla senin yerinde olsam iş yapardım galeri ve emlak gibi yada kilsan gibi fabrikalardan araya bir tanıdık vesayre sokarak bayilik alırdım
Hiç tanıdık sokabilecegim bir arkadaşım yok hepsi yurtdışında aslında mantıklı bir tane büyük fabrika tipi depo alıp orayı fabrika yapılır ama hangi firma daha kazançlı olur hangi firma bayilik veriyor hiç bilgim yok sizin varmı ?

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
full boyasız hatasız eski araçlar alırdım

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
adam haklı hocam o parayı mevduat faizine koysa çok daha yüksek getiri sağlar geçenlerde dış teknoloji fonu günde %2 ye yakın getiri sağlıyordu 15mn tlde 300k yapar günlük
Ev değer kazanır aynı zamanda kiradanda 50 bin gelse uzun dönemde ev daha çok kazandırır bence

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Ev değer kazanır aynı zamanda kiradanda 50 bin gelse uzun dönemde ev daha çok kazandırır bence
Dostum ayda 50 kazanacağına koyarım bankaya faiz gelir alırım ama param evde alırsam faize de koyarsam değer kaybeder tr de ben burda bir iyi yatırım yapıp tecrübe alıp yurtfisina kayacagim

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,432
İsim
Diyarhan
Yurtdışına çıkıp yatırımcı niteliği kazanmak en doğrusu. Güzel bir şehirde işletme açıp bir kaç ev de satın alıp kiraya verirsen sırtın yere gelmez. TR için Arsa kıtlığı var uyguna bulacağın her arsayı al etrafında devlet arazisi varsa ağaç ekip arsaya çökmeye çalış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
hakan yıldırım
tekirdağlıyım tekirdağ şarköyden alabildiğim kadar üzüm bağı alıp şarap fabrikası kurardım zararı olmayan iş

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
sakin bir hayat sürmek deyip rahatı seçmeyeceğim.
Öncelikle kesinlikle analizlerimle en kar edebileceğim şirkeri bulup alabildiğim en iyi rakamda alırım. bu 0.1 diye küçümsenecek bir şey değil çünkü o bile büyük oranda kar etdirecektir. Onun dışında dükkan gibi bir yer açarım en işlek olunan mantıklı bir yere. gelin kalan paranın bir kısmını yatırım yapılacak klasik şeylere yatırırım. geri kalan az miktar da ben de kalsın ne olur olmaz ki çok kalmış olmaz.

Bura.K

80+ Silver
Merhaba 15 milyon Türk liranız olsa ne yapardınız yatırım olarak doviz'e de dönüştürebilirsiniz
Dolar bazında 560 bin Dolar ediyor. O parayla ABD’ye yatırım yapıp işçi çalıştırıp vatandaşlık alabilirsiniz.

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
Hiç tanıdık sokabilecegim bir arkadaşım yok hepsi yurtdışında aslında mantıklı bir tane büyük fabrika tipi depo alıp orayı fabrika yapılır ama hangi firma daha kazançlı olur hangi firma bayilik veriyor hiç bilgim yok sizin varmı ?
hocam benim bildiğim bayilik veren fabrika yok ama çimento tuğla bayiliği almak çok mantıklı bunda fabrikayı siz açmıcaksınız depo tutcaksınız bir tane o parayıda sistemde tutup alıp satcaksınız dağıtımıda nakliyeciler yapacak

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Ev alır kiraya veririm çalışmadan o parayı yerim ohh mis

Top Bottom