Daire alır kiraya verirdim aylık 15k gelir nereden baksan pasifMerhaba 15 milyon Türk liranız olsa ne yapardınız yatırım olarak doviz'e de dönüştürebilirsiniz
Dostum ev alırsan zarar da olursun 15k ayda diyorsun en kotu ev 20k İstanbul'da ki 15m lik ev 100k ya gider hem tr de emlak piyasa sı b.k gibi faize yatırmak daha mantıklı aylık 400k geliyorDaire alır kiraya verirdim aylık 15k gelir nereden baksan pasif
Tr de en mantıklı olan araba, traktör ve evHepsiyle ev alır kiraya verirdim çalışmazdim sabıt gelir kaynağım olurdu mis gibi
faiz geliri ile araba,ev,arsa, yatırımı veya ordan gelen paranın bir miktarı ile borsada hisselere yatırım olabilir, taksi alınabilir veya taksi durağı hissesi alınabilir çok fazla seçenek var.Dostum ev alırsan zarar da olursun 15k ayda diyorsun en kotu ev 20k İstanbul'da ki 15m lik ev 100k ya gider hem tr de emlak piyasa sı b.k gibi faize yatırmak daha mantıklı aylık 400k geliyor
devlet hibesi ile otel açardımMerhaba 15 milyon Türk liranız olsa ne yapardınız yatırım olarak doviz'e de dönüştürebilirsiniz
aksi takdirde dolar üzerinden faiz mantıklıdevlet hibesi ile otel açardım
O kadar geliyorsa faize yatırırım o kadar geldiğini bilmiyordum.Dostum ev alırsan zarar da olursun 15k ayda diyorsun en kotu ev 20k İstanbul'da ki 15m lik ev 100k ya gider hem tr de emlak piyasa sı b.k gibi faize yatırmak daha mantıklı aylık 400k geliyor