SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
12 milyon ₺'ye 2023 TOURİSMO 16 RHD 2+1 Otobüs alırım kalanınıda borsaya.
Başını alırsınız hocam15 milyona alabilirmisin kanka %20-15 ini alirsin
15 milyon lirayı çöpe atmak daha çok karlı olur tr de emlak konusu kötü zengin yurtdışında ev alıyor oraya yatırım yapıyor tr de ev alan kimse kalmadı kira da dahil ben İstanbul da yatırımı yapıp biraz gelisince yurtdisina gideceğimHepsiyle ev alır kiraya verirdim çalışmazdim sabıt gelir kaynağım olurdu mis gibi
Başarılar15 milyon lirayı çöpe atmak daha çok karlı olur tr de emlak konusu kötü zengin yurtdışında ev alıyor oraya yatırım yapıyor tr de ev alan kimse kalmadı kira da dahil ben İstanbul da yatırımı yapıp biraz gelisince yurtdisina gideceğim
adam haklı hocam o parayı mevduat faizine koysa çok daha yüksek getiri sağlar geçenlerde dış teknoloji fonu günde %2 ye yakın getiri sağlıyordu 15mn tlde 300k yapar günlükBaşarılar
Banka vs hiç uğraşmam alırım veririm kiraya yeter zaten 5 daire alsan en az 10 binden kiraya versen 50 bin TL yeter daha ne olsunadam haklı hocam o parayı mevduat faizine koysa çok daha yüksek getiri sağlar
eklediğimide okuyum hocam bir şey daha ekledimBanka vs hiç uğraşmam alırım veririm kiraya yeter zaten 5 daire alsan en az 10 binden kiraya versen 50 bin TL yeter daha ne olsun
Herkes onu bilmez borsa da bilgi önemli takip önemli risk almak gerekiyor gerçi risk olmadan başarı olmaz ama yinede bunu herkes yapamaz herkesin düşüncesi kendine özgü ben gayrimenkul alırdim sen fon gerçi olmayan para hakkında ben fazla konuşmam gereksiz muhabbet olarak görüyorum bir söz vardır "Paran Kadar Konuş" o misalde işteeklediğimide okuyum hocam bir şey daha ekledim
yurt dışına çıkardımMerhaba 15 milyon Türk liranız olsa ne yapardınız yatırım olarak doviz'e de dönüştürebilirsiniz
fon almak borsa değildir hocam bu arada dediğiniz sizin için kazançlı dursada asgari ücretli çalışan veya devlet memurları için gayet kötü oluyor depremden önce 1500tl kira veriyorduk antakyada şuan mersinde 13000tlye zar zor ev bulduk bu resmen soygundur benim annem asgari ücretle çalışıyor babam devlet memuru biz kira ödemekte zorlanıyoruz gerçekten yanlış anlamayın ama sizin zihniyetinizdeki insanların elinde para olması gerçekten çok korkutucuHerkes onu bilmez borsa da bilgi önemli takip önemli risk almak gerekiyor gerçi risk olmadan başarı olmaz ama yinede bunu herkes yapamaz herkesin düşüncesine kendine özgü ben gayrimenkul alırdim sen fon
Ben yanlış anlamam merak etme 15 milyon TL em yok sonuçta benimki düşünce kaldı ki bunu sizde yaparsınız bence evler 10 bin TL iken 5 bine kiraya verir misiniz gerçekten sormak istiyorum ben etiketciyim piyasa da çok az bu işi yapan ben uygun fiyatlı yapmaya çalışıyorum ailecek çalışıp gideri kısmaya çalışıyorus ve belki de bunun sayesinde iş yapıyorum nadir bir firma olduğumuz için bize yöneliyorlar gidip 50krs a etiket yapmam mevcut ekonomik şartlar neyi gerektiriyorsa onu yaparım herkes ister uygun fiyatlı olsun her şey keşke öyle olsa keşke benim kendi işim olmasına rağmen bolluk içinde değilim hatta giderleri kısıyorum ki önümüzde evlilik var giderleri var vs bunlarla savaşırken enflasyon altında ezilemeyiz ayak uydurmak zorundayiz ama haklısın kiracı olanlarin Allah yardımcısı olsun çok zor biliyorum benfon almak borsa değildir hocam bu arada dediğiniz sizin için kazançlı dursada asgari ücretli çalışan veya devlet memurları için gayet kötü oluyor depremden önce 1500tl kira veriyorduk antakyada şuan mersinde 13000tlye zar zor ev bulduk bu resmen soygundur benim annem asgari ücretle çalışıyor babam devlet memuru biz kira ödemekte zorlanıyoruz gerçekten yanlış anlamayın ama sizin zihniyetinizdeki insanların elinde para olması gerçekten çok korkutucu