Neler Yeni

15TL Witcher 3 Alınır Mı?

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar konu birkaç kez açıldı ancak benimkisi biraz farklı.
Oyunu almak istiyorum ama o oyunu ''açacak'' sistemim bile yok. Yani belki 1-2 ay sonra falan sistem almayı düşünüyorum. Şimdi de 60TL'den düşmüş. Ben şu 12TL olan değil, sanırsam 2 tane DLC olan ve 15TL olanı alacağım. Tavsiye eder misiniz? Sizce kaçırmamam mı gerekli? Sistemi aldığım zaman indirimden çıkar, 60TL falan olur. 15TL'den 60TL almakta, bana koyar yaneh :D
Sizce alayım mı?

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Oyunu almak istiyorum ama o oyunu ''açacak'' sistemim bile yok. Yani belki 1-2 ay sonra falan sistem almayı düşünüyorum. Şimdi de 60TL'den düşmüş. Ben şu 12TL olan değil, sanırsam 2 tane DLC olan ve 15TL olanı alacağım. Tavsiye eder misiniz? Sizce kaçırmamam mı gerekli? Sistemi aldığım zaman indirimden çıkar, 60TL falan olur. 15TL'den 60TL almakta, bana koyar yaneh :D
Sizce alayım mı?
Seveni bayılıyor sevmeyeni nefret ediyor ama gördüğüm kadarıyla witcher çoğu zaman indirimde.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Güzel bir RPG oyunu. Çok ağır ögeleri olmadığından seçimleri rahat veriyorsun. Ben beğenmiştim.
Her indirimde bu fiyata düşüyor neredeyse. Almak için acele etmene de gerek yok.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Sizce alayım mı?
Ben oyle yapiyorum zaten bende de pc yok ama alacagim ilerde o yuzden aliyom

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sizce alayım mı?
Tavsiye Ederim GOY versiyonunu al sana banko 250 saat oyun süresi verir düz ana hikayeden ilerlersen 75 saat ama bu önerilmiyor özelliklede CDPR oyunlarında asıl olaylar yan görevlerde saklı.

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel bir RPG oyunu. Çok ağır ögeleri olmadığından seçimleri rahat veriyorsun. Ben beğenmiştim.
Her indirimde bu fiyata düşüyor neredeyse. Almak için acele etmene de gerek yok.
Seveni bayılıyor sevmeyeni nefret ediyor ama gördüğüm kadarıyla witcher çoğu zaman indirimde.
Arkadaşın dediklerine göre sürekli indirime düşüyor. O zaman onun yerine ekipmana mı yatırsam ki? 15TL'de günümüzde oyun için çok para değil ancak bence ekipmanda önemli.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Arkadaşın dediklerine göre sürekli indirime düşüyor. O zaman onun yerine ekipmana mı yatırsam ki? 15TL'de günümüzde oyun için çok para değil ancak bence ekipmanda önemli.
15 TL'ye çok iyi bir ekipman alacağınızı düşünmüyorum.
Tabi "Ben parayı biriktiririm" derseniz orası ayrı. Hiç ekipmanınız yoksa, paranızı yavaştan biriktirebilirsiniz.
Oyun için aceleye gerek yok.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Fırsat varken alınır bence.

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15 TL'ye çok iyi bir ekipman alacağınızı düşünmüyorum.
Tabi "Ben parayı biriktiririm" derseniz orası ayrı. Hiç ekipmanınız yoksa, paranızı yavaştan biriktirebilirsiniz.
Oyun için aceleye gerek yok.
15TL ile ekipman almak değil hocam zaten de, yani yavaş yavaş 15TL falan biriktirmek istiyorum.
300TL'ye de klavye var, 315TL'ye de. Kendi paramla almak istiyorum bu ekipmanları. O nedenle en azından benim için önemli.

Top Bottom