ronaldo123cr7
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
Titanfall 2 %90 indirimle 19.90 TL'ye düşmüş. Bu fiyata alınır gibi ama yine de sorayım dedim. Sizce alınır mı? Bir de ilk oyunu illa ki oynamak gerekli mi?
Titanfall 2 %90 indirimle 19.90 TL'ye düşmüş. Bu fiyata alınır gibi ama yine de sorayım dedim. Sizce alınır mı? Bir de ilk oyunu illa ki oynamak gerekli mi?
Nefret etsen bile kütüphanede dursun diye alınır soruya bak, Cips daha pahalı.Titanfall 2 %90 indirimle 19.90 TL'ye düşmüş. Bu fiyata alınır gibi ama yine de sorayım dedim. Sizce alınır mı? Bir de ilk oyunu illa ki oynamak gerekli mi?
20 TL AAA oyun bulmuş adam tereddüte giriyorBenim en garibime giden konu çeşidinden bir tanesidir. "Bu oyun alınır mı?" Oyun zevke dayalı bir mesele olduğu için aşırı kişisel bir seçim değil mi? Daha önce böyle bir tip oyun oynadıysan zaten alırsın denersin. Eğer böyle bir oyun oynamadıysan yeni bir oyun deneyimi için alıp denersin. Eğer almamak için sebep arıyorsan zaten almak istemediğin için almazsın. İşin güzel tarafı zaten bir oyunu keşfetmek değil mi?
Biz de zaten keşfetmeye değer mi diye soruyoruz.Benim en garibime giden konu çeşidinden bir tanesidir. "Bu oyun alınır mı?" Oyun zevke dayalı bir mesele olduğu için aşırı kişisel bir seçim değil mi? Daha önce böyle bir tip oyun oynadıysan zaten alırsın denersin. Eğer böyle bir oyun oynamadıysan yeni bir oyun deneyimi için alıp denersin. Eğer almamak için sebep arıyorsan zaten almak istemediğin için almazsın. İşin güzel tarafı zaten bir oyunu keşfetmek değil mi?
APEX LEGENDS oynadıysan ve seviyorsan aynı oyunun hikayeli versiyonu yapımcıları felan aynı işte.Biz de zaten keşfetmeye değer mi diye soruyoruz.
Biz de o senin geçmiş oyun tecrübeleri ve bir oyundan ne beklediğine göre kişiden kişiye değişir sormanın bir anlamı yok başkasının fikri olumlu olsa da sana pek hitap etmeyebilir çünkü bu kişisel bir zevk meselesidir diyoruz.Biz de zaten keşfetmeye değer mi diye soruyoruz.
Niye sormanın bir anlamı olmasın? Oyunu önceden oynayan ve tecrübe eden arkadaşların yorumlarına göre bizim de fikrimiz şekilleniyor.Biz de o senin geçmiş oyun tecrübeleri ve bir oyundan ne beklediğine göre kişiden kişiye değişir sormanın bir anlamı yok başkasının fikri olumlu olsa da sana pek hitap etmeyebilir çünkü bu kişisel bir zevk meselesidir diyoruz.