16.000 TL Bütçe İle Sistem Önerisi

lordalpa

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
16000
Arkadaşlar merhabalar sadece kasaya harcayabileceğim yaklaşık 16bin liralık bir bütçem var hazır sistem önerileriniz var mıdır acaba ben itopyada şöyle bir sistem buldum ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum açıkçası,bu arada çoğunlukla oyun için kullanacağım bilgisayarı.

Arkadaşlar merhabalar sadece kasaya harcayabileceğim yaklaşık 16bin liralık bir bütçem var hazır sistem önerileriniz var mıdır acaba ben itopyada şöyle bir sistem buldum ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum açıkçası,bu arada çoğunlukla oyun için kullanacağım bilgisayarı.

Alınır ama rami pek iyi değil givi

PSU hariç bu sistem daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi aşıyor ama alinabilir

rami 8gbx2 3600 mhz 18 cl lik olana yükselteceğim yeterli olur diye düşünüyorum
Gerek yok.işlemciyi 10400f yap.Rami de aynı marka ve modelin 16 gb ı yap.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer aşabiliyorsa kessinlikle bu.6700 xt 3060 dan daha güçlü.

bu iki sistem arasında hangisini önerirsiniz bir miktar daha bütçemi yükseltirsem 2. attığım sistemde ekstra bir soğutucu daha var fiyat farkına değer mi acaba

14-15k ya rtx 3060 + ryzen 5 3600 + b450 anakartlı sistemler var 1k daha koy rtx 3070 gücünde ekran kartı , çok daha iyi bi işlemci ve b550 li sistem al daha iyi
3060 ile 6700xt arasında farka 2000 tl lik farka deymez intel işlemciler hakkında bilgim çok yok ona bişey diyemem ama ekran kartları arasındaki performans farkı o fiyata deymez

Kendin toplayarak daha iyi bir performanslu sistem toplayabilrsin bu işlerden anlıyormusun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,232
Üyeler
192,238
Son üye
ErenCann
Geri