İsimbulamajim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,343
Bu bütçede telefon arıyorum, öneriniz var mıdır? Benim için önemli olan kamerası, bataryası oyun oynarım ama ağır bir oyun değil Clash Royale.
Bu bütçede telefon arıyorum, öneriniz var mıdır? Benim için önemli olan kamerası, bataryası oyun oynarım ama ağır bir oyun değil Clash Royale.
2.nesil olanı al son büyük güncelemesini alıcak ama sakın m34 alma leş bi telefon oyun için arkadaşıma beraber aldık her türlü oyunda ısınıyor kasıyor
One UI 7 var ileride TWRP atılır
hocam var yazınca yok mu anlıyorsunuz?Beni ne kadar götürebilir telefon aldıktan 2-3 sene sonra da güncel kalabilicek bir telefon mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
One UI 7 yi almıyor mu zaten S21FE?
hocam var yazınca yok mu anlıyorsunuz?
alıyor.TWRP atılır yazdığınız için dedim ben onu güncellemeyi almıyormuş gibi yazmışsınız.
Fazla telelfon ile vakit geçiriyorsanız önermem pek genel olarak batarya yeterli gelmiyebilirBeni ne kadar götürebilir telefon aldıktan 2-3 sene sonra da güncel kalabilicek bir telefon mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
One UI 7 yi almıyor mu zaten S21FE?
15K asla edecek bir cihaz değil, Honor 200, A55, NP1, Poco X6 Pro varken kim alır bunu?Hocam yakın zamanda araştırdığım ve bence fiyatına göre alınabilir bir telefon olan M34 ü öneririm.
en ucuz n11 de bulabildim:
![]()
Samsung Galaxy M34 5G 6 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Mavi 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy M34 5G 6 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Mavi 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
mağaza olsun istersen:
![]()
Samsung Galaxy M34 5 G 6 GB RAM 128 GB Mavi Akıllı Telefon (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Samsung Galaxy M34 5 G 6 GB RAM 128 GB Mavi Akıllı Telefon Samsung Türkiye Garantili fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Samsung Galaxy M34 5 G 6 GB RAM 128 GB Mavi Akıllı Telefon Samsung Türkiye Garantili en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com