YGT56
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 207
- İsim
- Yiğitalp
- Bütçe
- 17500
fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur şahsen 720p medium ayarlarda oyun oynayan biriyim 15.6 inch ekranda rahatsız etmiyor laptop'un beni uzun seneler götürmesi lazım bu yüzden malzeme kalitesi iyi olmalı iki adet laptop buldum biri 90w 3060 diğeri 3050ti, 3050ti olan modelin mhz olarak 3060'tan daha iyi olduğu gözükmekte fakat herkes 4gb vram uzun seneler için yetmez demiş bana yeter gibi geliyor sonuçta 720p oyun oynuyorum ve dlss gibi bir nimet var. Bulduğum laptoplar;
bu laptop 3050ti fakat diğer özellikleri çok iyi 300hz ekran var mesela ayrıca malzeme kalitesi olarak 3060'tan çok daha iyi
bu laptop işlemci ve ekran kartı olarak daha iyi fakat arada çok fiyat farkı var
sizce benim gibi biri çok para vermeyip asus rog mu almalı yoksa paraya kıyıp lenovo ideapad mi almalı? Veya daha iyi önerileriniz var mı?
bu laptop 3050ti fakat diğer özellikleri çok iyi 300hz ekran var mesela ayrıca malzeme kalitesi olarak 3060'tan çok daha iyi
bu laptop işlemci ve ekran kartı olarak daha iyi fakat arada çok fiyat farkı var
sizce benim gibi biri çok para vermeyip asus rog mu almalı yoksa paraya kıyıp lenovo ideapad mi almalı? Veya daha iyi önerileriniz var mı?