Neler Yeni

🔥İndirim 🔥16 GB 1000 DK + 250 SMS Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi ₺107/ay 🔥 VODAFONE TEKRAR GELDİ

ilk önce vodafone mi eğer vodafone ise arayıp fiyat alabilirsiniz olmaz ise size şu tarifeyi öneriyorum turcell:https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/super-10-gb istediğiniz gibi geçiş yapabilirsiniz yeni bir tahüte geçmediyseniz
eğer vodafone değilse başvurup 107 tl olan tarifeye geçiş yapabilirsiniz bu yeni gelen yani başka marka kullananları çekmek için kullandıkları tarife
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone hattı, yeni tarifeye geçmedik
o zaman turkcell'e başvurunuzu yapın bugün son gün turkcell inde yani tarife gelir ama ne zaman allah bilir kampanyalı bir şekilde

vodafone ödemelerinizi vodofone payden yapın %50 iade kazanın 70 TL'ye kadar. yani bu hat size 53 TL'ye gelecektir aylık

vodafone ödemelerinizi vodofone payden yapın %50 iade kazanın 70 TL'ye kadar. yani bu hat size 53 TL'ye gelecektir aylık
kredi kartına otomatik ödemede hocam onun üzerinden geçiş mi yapılacak yoksa oraya par aktarılıp mı ordan para çekilecek ( paparaya para atıp cashback almak gibi ? )

kredi kartına otomatik ödemede hocam onun üzerinden geçiş mi yapılacak yoksa oraya par aktarılıp mı ordan para çekilecek ( paparaya para atıp cashback almak gibi ? )
kredi kartındaki otomatik ödeme iptal edilip vodafone pay içinden otomatik ödeme oluşturdum ben. vodafone paydaki bakiye azalıncada önce paye para yükle diye kredi kartındanda ona otomatik ödeme oluşturdum :D karışık oldu biraz ama

kredi kartındaki otomatik ödeme iptal edilip vodafone pay içinden otomatik ödeme oluşturdum ben. vodafone paydaki bakiye azalıncada önce paye para yükle diye kredi kartındanda ona otomatik ödeme oluşturdum :D karışık oldu biraz ama
yıla geçersem diye alt yapı yapıyım dedim tt deyim :d

Adresi giremiyorum. Şehrin adını yazmama rağmen çıkmıyor

Vodafone kullanıyorum en uygun 7gb tarifesi 141 tl başka operatörlerden daha mantıklı tarife bilen var mı mevcut tarifem 68 den 141e çıkmış olacak bana yetiyor 7gb

Vergisi vs içinde mi bunun
+6-8 lira falan yazılıyor yanlış bilmiyorsam vodafone'da 70 liralık paketime 79 ödüyorum şuan
Eminde değilim ama uzun zamandır kullanıyorum aynı hattı

Vodafone kullanıyorum en uygun 7gb tarifesi 141 TL başka operatörlerden daha mantıklı tarife bilen var mı mevcut tarifem 68 den 141e çıkmış olacak bana yetiyor 7gb
mesajlarda turkcell 10gb 140 tl son gün bugün bakabilirsin

Geri