Neler Yeni

16 gb ram - 8gb ram karşılaştırma.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar bende 8gb ram var ve yakında 8gb ram daha ekliycem inşaAllah ancak ekledikten sonra farkedilecek şeyleri yazar mısınız. 8gb ile 16 gb arasındaki farkları yazar mısınız. Tabi ki bunları bende biliyorum ancak fps konusunda bazıları artar diyor bazıları gerektirmez diyorlar. Yazar mısınız bildiklerinizi.

Ram : xpg adata 8 gb d10 3000mhz ram

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
FPS artışı olucak, sistem rahatliyacak, güncel oyunlarda yaşanan droplar geçicek.

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Uğur Yıldız
1 arabayı tek kişi yerine 2 kişi iticek gibi düşün ;);)

TheFaLcoN

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet çok doğru drop pubg de baya yaşıyorum taki windowsta spotify discordu kapatana dek.

Ancak bir şey daha söylemek istiyorum. Bende 8 gb ram var boşta mesela 3,5gb ram kullanıyor 8 gb ram ekledikten sonra 16 gb ta boşta 5 6 gb kullanıyor bunun sebebi nedir hocam ?

TheFaLcoN

80+ Bronze
Doğrudur hocam aynen öyle teşekkürler. Pubg de kesinlikle 16 gb ram istiyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Evet çok doğru drop pubg de baya yaşıyorum taki windowsta spotify discordu kapatana dek.

Ancak bir şey daha söylemek istiyorum. Bende 8 gb ram var boşta mesela 3,5gb ram kullanıyor 8 gb ram ekledikten sonra 16 gb ta boşta 5 6 gb kullanıyor bunun sebebi nedir hocam ?
Öyle bir şey olucağını sanmam, görev yöneticisi > başlangıç > discord, steam vs devre dışı bırak, deyin başlangıçta gereksiz açılıp PC yi yormazlar.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Merhaba arkadaşlar bende 8gb ram var ve yakında 8gb ram daha ekliycem inşaAllah ancak ekledikten sonra farkedilecek şeyleri yazar mısınız. 8gb ile 16 gb arasındaki farkları yazar mısınız. Tabi ki bunları bende biliyorum ancak fps konusunda bazıları artar diyor bazıları gerektirmez diyorlar. Yazar mısınız bildiklerinizi.

Diğer yorumlara katılıyorum, ayrıca oyunu Ekran Kartı oynar diğerleri figürandır.

bekir.440

80+
Artık 16GB Ram şart dostum AAA oyunlarda 8GB yetersiz.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Onları zaten kapatıyorum hocam pc zaten hiç yorulmadan direk açılıyor 10 saniyede. Ancak dediğim durum var garip :cautious:

Emre Baş

80+ Gold
Hızlanacak işlem kapasitesi artacak ultra ayar da hiçbir sorun olmaz mesela

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca

aklıma gelenler bilgisayar biraz daha rahat çalışıcak fps artışı olucak duruma bağlı olarak ve pc hızlanıcak :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hasan ÖZDEMİR

Sistemin rahatlar, nefes alır. Bunun anlamı direk FPS farkı. Amd sistemlerde çift kanal bellek performansını görürsün :)

Top Bottom