arkadas ztn ramleri cıkarda taktı 1-2 kere hala aynı sorun bios sorunu veya formatiyice oturt,biostan ayarla
biosta ayarlanacak bişey yokkiiyice oturt,biostan ayarla
ben pc yi yeni topladım sayılır zaten 3 ay felan oldu ssd elimde vardı formatladım onu formatı da yeni attım sayılır yaniarkadas ztn ramleri cıkarda taktı 1-2 kere hala aynı sorun bios sorunu veya format
valla bak reis bi format at 1 gün bekle düzelmesse iade et yapcak bir şey yok baska arkadaslar inş çözümü bulurbiosta ayarlanacak bişey yokki
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben PC yi yeni topladım sayılır zaten 3 ay felan oldu ssd elimde vardı formatladım onu formatı da yeni attım sayılır yani
inşAllahvalla bak reis bi format at 1 gün bekle düzelmesse iade et yapcak bir şey yok baska arkadaslar inş çözümü bulur
peki bunu iade etsem yanına corsair vengeance 3000 mhz alsam ikisi çalışır mıvalla bak reis bi format at 1 gün bekle düzelmesse iade et yapcak bir şey yok baska arkadaslar inş çözümü bulur
iade edicem artık yapacak bişey yokSlotta takılı o konuda şüphem yok diğer RAM arıza vermiş
Google'a yazarsan çıkar şu anda çok zamanım yok. RAM bozuk diyenler neden diyor anlamadım zaten 16 GB görüyor ki.nasıl yapıcam bunu
tamamdır bakıcam bunaGoogle'a yazarsan çıkar şu anda çok zamanım yok. RAM bozuk diyenler neden diyor anlamadım zaten 16 GB görüyor ki.
Sonuç nasıl?tamamdır bakıcam buna
uefiymiş zatenSonuç nasıl?
Format dene bence sorun yüksek ihtimalle RAM kaynaklı değil sonuçta 16 GB yüklü diyor.uefiymiş zatenAlıntıyı görüntüle
Aynı şeyi neden ısrarla yazıyorsunuz ? Koskoca algılandığı gözüküyor.O dediğiniz şey algılanmazsa yapılması gereken şeylerden biri.Sorun sistemsel,mutlaka bir ayarla düzeltilir.Çözüm o ayarın nerde olduğunu bulmakta zaten.Böyle şeylerle uğraştırmanıza gerek yok.evt alt kısmını silgiyle temizlersen